den haag binnenhof hofvijverden haag paleis noordeindeden haag paleistuinden haag binnenhofden-haag-plein-terrasscheveningen-kurhaus-strandscheveningen-pierden haag grote marktden haag lange voorhout

Een mega shop experience

Wil je ondergedompeld worden in het grootste shop-event van de Benelux? Breng dan een bezoek aan de MegaStores in Den Haag. Dit gigantische overdekte winkelcentrum vind je op loopafstand achter het Station Hollands Spoor. Shoppen is hier echt een mega-experience. Het winkelcentrum heet niet voor niets MegaStores. 

Veel meer dan alleen woonwinkels
Je vindt hier een overvloed aan woonwinkels, maar ook supermarkten (meervoud), elektronicawinkels en andere speciaalzaken op het gebied van slapen (Beter Bed, Auping Plaza), badkamers, sport, kamperen, vrije tijd, kinderen (speelgoed, kinderkleding, kinderwagens) en keukens (koken, accessoires, textiel). Bekende winkels zijn Leen Bakker, Prenatal, BCC, Bruynzeel, Pets Place en Kids Eiland.

Tussen het winkelen door kan je even bijkomen of aansterken bij horecagelegenheden als La Place, McDonalds en Subway.

Denhaag_MegaStores_2.jpg

Openingstijden: maandag van 13.00 uur tot 18.00 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur, donderdag van 10.00 uur tot 21.00 uur, zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Bereikbaarheid: buslijnen 18 en 26 stoppen bij Station Hollands Spoor. In 5 minuten loop je vanaf het station, via de Waldorpstraat naar de MegaStores. De tramlijnen 1, 16 of 17 stoppen op het Leeghwaterplein.

Ook per auto is MegaStores eenvoudig bereikbaar. Parkeren is geen probleem. Met meer dan 1.750 parkeerplaatsen op het parkeerdek is de toegankelijkheid uitstekend. Het parkeerdek bereik je via de Van der Kunstraat of de Waldorpstraat. Het parkeerdek is 24 uur per dag geopend. Kosten: €1,- per uur.

Denhaag_MegaStores_3.jpg

MegaStores
Van der Kunstraat 123
2521 BR Den Haag

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!