den haag binnenhofden haag binnenhof hofvijverden haag paleistuinden haag paleis noordeindeden haag grote marktscheveningen-pierden-haag-plein-terrasden haag lange voorhoutscheveningen-kurhaus-strand

Handige links

Behalve de tips en informatie van DenHaag-Nu is er op het internet nog veel meer informatie over Den Haag, bezienswaardigheden in Den Haag, vakanties en stedentrips naar Den Haag en andere informatie over Den Haag en Scheveningen en omgeving te vinden.

Met een zoekopdracht naar Den Haag kom je duizenden websites tegen. Een groot deel van deze sites is van commerciŽle partijen als reisorganisaties en aanbieders van accommodaties in Den Haag en Scheveningen. Om je te helpen bij het vinden van goede en eerlijke informatie over Den Haag hebben wij op deze pagina een selectie gemaakt van de beste en leukste sites en weblogs over Den Haag en andere bestemmingen in Nederland.

Websites en blogs over Den Haag:

Den Haag Direct is een platform van Haagse bloggers. DenHaagDirect.nl richt zich op inwoners van Den Haag die actief zijn of willen zijn in de stad, de stad willen beleven en willen meepraten over de ontwikkeling van de stad. Ondanks deze afgebakende doelgroepen is de site zeker ook interessant voor niet-inwoners van Den Haag. Dat komt ongetwijfeld door de unieke content die boeit, prikkelt en inspireert en gemaakt wordt door Hagenaars die betrokken zijn en veel weten van hun stad.

This is The Hague is de website van de VVV van Den Haag. Een leuke en zeer informatieve site.†

Den-haag_Spui


Amsterdam
Amsterdam-Nu - online stedengids met uitgebreide informatie en tips over Amsterdam
I Amsterdam - uitgebreide website met veel informatie en tips over Amsterdam

Eindhoven
Eindhoven-Now - online stedengids met uitgebreide informatie en tips over Eindhoven
This is Eindhoven - uitgebreide website met veel informatie en tips over Eindhoven

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Tips en bezienswaardigheden