scheveningen-kurhaus-strandden haag binnenhofden haag paleis noordeindeden-haag-plein-terrasden haag grote marktden haag lange voorhoutden haag paleistuinscheveningen-pierden haag binnenhof hofvijver

Het grootste sportcafé van Nederland ligt in Den Haag

Ben je geen echte liefhebber van theater, film, dans, laat staan van zelf dansen, maar hou je wel van sport, een biertje, een whiskey op zijn tijd en leuk – internationaal - gezelschap? Of wil je gewoon een originele avond uit? Dan is ‘O’Casey’s Irish Pub & Restaurant’ aan het Noordeinde in Den Haag ‘the place to be’.

Meer dan 13 sportwedstrijden op 19 TV schermen
O'Casey's is een oergezellige Ierse pub en tevens de grootste sportbar van Nederland. Bij O'Casey’s kan je een groot aantal live-uitzendingen van sportwedstrijden bekijken en ondertussen een hapje en een drankje nuttigen. Dankzij een nieuw videosysteem is het mogelijk om 13 verschillende wedstrijden (of meer) tegelijk te bekijken op maar liefst 19 schermen (uiteraard van HD kwaliteit), verspreid over twee etages en ’s zomers ook in de leuke biertuin. En zit jouw favoriete wedstrijd er niet bij? Er kan altijd wat geregeld worden op één van de extra schermen.

Den-haag_casey-bar

Internationaal
Bij O'Casey's kan je ook regelmatig liveconcerten bijwonen en elke donderdag meedoen aan de populaire pubquiz. Hoogtepunt van het jaar is uiteraard St. Patrick’s Day. En waar kan je dan beter zijn dan bij O’Casey’s om dit feest samen met de Ieren en andere nationaliteiten te vieren. Veel expats in Den Haag weten hun weg naar O ‘Casey’s inmddels ook te vinden.

Tradiotonele Ierse gerechten
O'Casey's biedt als restaurant een echt pubmenu met elke dag verse en huisgemaakte producten. Natuurlijk zijn er traditionele gerechten te krijgen, zoals Irish stew, cottage pie en fish & chips. Maar de sandwiches, salades en de beroemde O’Casey’s burgers zijn ook niet te versmaden. Een Iers ontbijt wordt de hele dag door geserveerd.

30 soorten whiskey
O'Casey's schenkt bekende Ierse en Britse dranken en bieren, waaronder Guinness en Ales en heeft een keuze uit meer dan 30 verschillende soorten whiskeys. Elke maand is er een biertje van de maand. En voor de bierkenner: bij O’Casey’s kan je de nummer 1 van de wereld bestellen, het zeldzame Westvleteren bier.

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 16.00 uur tot 1.00 uur, zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 2.00 uur. De keuken van O'Casey's sluit om 22.00 uur.

O’Casey’s Irish Pub & Restaurant
Noordeinde 140
2514 GP Den Haag

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!