den-haag-plein-terrasden haag paleis noordeindeden haag grote marktscheveningen-pierscheveningen-kurhaus-strandden haag binnenhof hofvijverden haag binnenhofden haag lange voorhoutden haag paleistuin

Voor een studentenprijs heerlijk eten bij ROC Mondriaan

Een 3-gangen-dinermenu voor € 15,00, een 4-gangen-dinermenu voor € 17,50 of een driegangen-lunchmenu voor € 9,50 per persoon, met zorg klaargemaakt en uitgeserveerd. Wie wil dat nou niet? Maar waar vind je dat nog. Bij Invitez in Den Haag, het opleidingsrestaurant van ROC Mondriaan.

Eten bij Invitez is bijzonder leuke ervaring: je maakt onderdeel uit van een praktijkles voor studenten en krijgt goed eten voor een prikkie (exclusief de drankjes). De lessen starten en eindigen wel op vaste tijden. Het is daarom belangrijk op tijd aanwezig te zijn. Je hebt bij Invitez de keuze uit verschillende, prachtig ingerichte restaurants met mooie (open) keukens, ieder met een eigen concept en identiteit.

Den-haag_invitez-roc-mondriaan

De Franse keuken of een 'groene kaart'
Classique is het luxe-restaurant van ROC Mondriaan. De studenten leren hier de verfijnde kant van hun toekomstige beroep uit te oefenen. Dit chique restaurant ademt een traditionele sfeer. Classique biedt een klassiek-moderne en luxe omgeving met een fraaie tafelaankleding. De keuken is Frans met Mediterrane invloeden.

Of laat je verrassen in het groene restaurant van ROC Mondriaan. Orchard serveert nieuwe, bijzondere producten met een groen, eerlijk en/of lokaal karakter. De studenten leren hier creatief gebruik te maken van kleuren, geuren, vormen en smaken in een eigenwijze bereiding en presentatie, die beslist ‘net even anders’ is. Orchard combineert het modern-alternatieve en verantwoorde met een speelse visie op gastvrijheid.

Den-haag_invitez-restaurant-classique

Bij Imagine kan je de hele dag terecht. Voor een ontbijt, een kop koffie met appeltaart, een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of voor een combinatie van diner en show, een high tea of happy hour. De studenten maken hier uniek belevingstheater van. Houd daarvoor de belevingsagenda van Imagine in de gaten.

Het New Mondriaan Hotel
Als je wilt kun je ook nog blijven overnachten in een van de vijf uitstekende hotelkamers, comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Het New Mondrian Hotel beschikt over een Pullman Suite, Mercure Executive room, Ibis en een Ibis Style kamer. De studenten van de International Hotel and Management School leren in dit hotel het vak en passen de kennis die zij tijdens de lessen hebben opgedaan meteen toe in de praktijk.

De prijzen variëren van 50 euro per nacht inclusief ontbijt voor één persoon (Ibis) tot 90 euro per nacht voor vier personen (inclusief ontbijt) in de Pullman Suite. Kijk voor meer informatie op de website van het New Mondriaan Hotel.

Den-haag_mondrian-hotel


Openingstijden
Het New Mondrian Hotel is geopend van maandag tot vrijdag. In de weekenden en schoolvakanties is het hotel gesloten.

Bij Classique kan je van maandag tot en met vrijdag terecht voor een inlooplunch tussen 12.00 en 12.15 uur (aanvang) en op dezelfde dagen voor een diner: aanvang tussen 17.30 uur en 18.30 uur.

Bij Imagine kan je door de weeks vanaf 8.00 uur genieten van een heerlijk ontbijt. Hiervoor moet je wel reserveren. Tussen 12.00 en 14.00 uur kan je komen lunchen. De keuze is à la carte. Tussen 14.00 uur en 17.30 uur kan je een bittergarnituur bestellen en vanaf 17.30 uur kan je bij Imagine terecht voor een à la carte diner. Reserveringen worden aangenomen tot 19.30 uur.

En tot slot kan je bij Orchard voor een diner binnenlopen tussen 17.30 en 18.30 uur op alle door de weekse dagen.  Zowel de restaurants als het hotel zijn in de weekends en de schoolvakanties gesloten.

Bereikbaarheid
Invitez ligt op nog geen 5 minuten lopen van het Centraal Station van Den Haag in het gezellige Bezuidenhout en vlakbij de winkels in de Theresiastraat.

The Hague Hospitality Experience Centre
Koningin Marialaan 9, 2595 GA Den Haag

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!