den haag binnenhofscheveningen-pierden haag paleis noordeindeden-haag-plein-terrasden haag paleistuinden haag binnenhof hofvijverden haag grote marktden haag lange voorhoutscheveningen-kurhaus-strand

Met de auto naar Den Haag

Den Haag ligt aan drie autosnelwegen: de A4, de A44 en de A12. Vanaf de snelweg sta je met de auto al na twee verkeerslichten in het centrum van Den Haag. Volg hiervoor de borden met Centrumring. Deze route voert om de autoluwe binnenstad heen en leidt je naar de dichtstbijzijnde parkeergarages. 

Eenmaal in het compacte en autoluwe winkelgebied kun je alles makkelijk te voet doen.

P+R terreinen
Je kan er ook voor kiezen om je auto goedkoop te stallen op één van de Park en Ride-terreinen in of vlakbij Den Haag. Op het Park en Ride (P+R)-terrein parkeer je je auto tegen een laag tarief. Vervolgens kun je gebruik maken van het openbaar vervoer om van het parkeerterrein naar je bestemming te reizen. In Den Haag en omgeving zijn vijf P+R terreinen: Hoornwijck, Transferium Schouw Leiden, Station Ypenburg, de Uithof en Station Laan van NOI. Meer informatie over P+R Den Haag vind je hier

Denhaag_Rijksweg_A4.jpg

Naar Scheveningen
Wie door wil rijden naar het strand van Scheveningen, dient de borden Scheveningen Bad of Scheveningen Haven te volgen. Indien het rustig is, ben je er met de auto in tien minuten. Parkeren doe je het beste bij Parking Scheveningen Bad in de Zwolsestraat, waar vrijwel altijd plek is. In Scheveningen Haven kan je nog deels vrij parkeren.

Naar Kijkduin
Kijkduin is eenvoudig te bereiken met de auto. Vanaf de snelweg ben je via afrit Den Haag Zuid-West zo in de badplaats. In Kijkduin kun je overal gratis parkeren.

Den-haag_parkeren-parkeergarage

Parkeren
Parkeren op straat is meestal betaald parkeren in Den Haag en bijna geen enkele automaat accepteert nog muntgeld. Gelukkig zijn er voldoende parkeergarages. 

Parkeergarages
Een handige website waar alle parkeergarages van Den Haag opstaan vind je hier. Op deze site vind je verder alle nuttige informatie over parkeren in Den Haag.

Den-haag_Parkeergarage-Museumkwartier

ParkBee 
Wil je verzekerd zijn van een plek plus goedkoop parkeren? In Den Haag zijn inmiddels vijf ParkBee garages en bij ParkBee parkeer je altijd 30% goedkoper dan op straat en vaak vele malen goedkoper dan bij andere commerciële garages. ParkBee parkeergarages zijn alleen toegankelijk met de Parkmobile of Park-line App. Download de App in jouw App Store en navigeer gemakkelijk naar de parkeergarage.

De ParkBee Parkeergarages in Den Haag zijn te vinden in, bij, op of aan :
Bezuidenhout
Den Haag Centraal
Lange Voorhout
Paviljoensgracht
Zeeheld Meer informatie over Parkbee en over hoe het werkt vind je op de site van ParkBee

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!