scheveningen-kurhaus-strandden haag paleis noordeindeden haag grote marktden-haag-plein-terrasden haag binnenhofscheveningen-pierden haag paleistuinden haag lange voorhoutden haag binnenhof hofvijver

Tussen twee luchthavens

Den Haag ligt tussen twee luchthavens in: Schiphol en Rotterdam-The Hague Airport. Vanaf beide luchthavens is de stad gemakkelijk te bereiken.†

De internationale luchthavens Amsterdam Schiphol Airport en Rotterdam-The Hague Airport liggen op minder dan 45 minuten afstand van Den Haag en zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.

Amsterdam Schiphol Airport
Vanaf de aankomsthal loop je zo naar het treinstation dat direct onder het vliegveld is gelegen. De treinreis van Schiphol naar het centrum van Den Haag, Station Den Haag Centraal, duurt slechts 30 minuten.

Denhaag_Schiphol-plaza-ns.jpg

Rotterdam-The Hague Airport
Deze moderne luchthaven ligt op slechts 20 kilometer afstand van het centrum van Den Haag. Met het openbaar vervoer reis je snel en eenvoudig van het vliegveld naar de twee grote treinstations van Den Haag, Centraal Station en Hollands Spoor.

Den-haag_rotterdam-airport

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!