den-haag-plein-terrasscheveningen-kurhaus-strandscheveningen-pierden haag grote marktden haag binnenhofden haag paleis noordeindeden haag binnenhof hofvijverden haag lange voorhoutden haag paleistuin

Omniversum

Het Omniversum Den Haag vertoont dagelijks prachtige films op een gigantisch koepelscherm. Het scherm heeft de vorm van een halve bol en loopt rondom het publiek. Het is zo groot als een half voetbalveld. Overal om je heen zie je het beeld van de film. De unieke beleving wordt nog extra versterkt door het sublieme geluidssysteem. Een spectaculaire ervaring!

Den-haag_omniversum

Alle films in het grootbeeldfilmtheater zijn Nederlands gesproken (via oortelefoon ook in het Engels te volgen) en over het algemeen geschikt voor alle leeftijden, tenzij anders aangegeven. Elke film duurt inclusief voorprogramma ongeveer één uur. Wil je weten welke films er draaien? Kijk dan op de website van het Omniversum.

Den-haag_omniversum

Openingstijden: Schoolvakanties en feestdagen: 09.30 uur - 21.00 uur
Maandag: 10.00 uur - 15.00 uur, dinsdag en woensdag van 10.00 uur - 17.00 uur, donderdag van 10.00 uur - 20.00 uur, vrijdag en zaterdag van 10.00 uur - 21.00 uur en zondag van 10.00 - 20.00 uur.

Den-haag_omniversum

Voor meer informatie over tickets en programmering kijk je op de website van het Omniversum.

Omniversum
President Kennedylaan 5
2517 JK Den Haag

Den-haag_omniversum

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!