den haag paleistuinden haag binnenhofden haag grote marktden-haag-plein-terrasscheveningen-kurhaus-strandscheveningen-pierden haag lange voorhoutden haag paleis noordeindeden haag binnenhof hofvijver

B&B in rustige woonwijk vlakbij het strand

B&B At the Beach is een tuinhuis met één kamer en één appartement. Beide accommodaties hebben een eigen entree, balkon of dakterras, privé badkamer, internet en airco. Je beschikt over een eigen koelkast, magnetron, koffiemachine, TV/DVD en verder over alle faciliteiten die je van een 4-tulpen accommodatie mag verwachten.

B&B At the Beach ligt in de chique woonwijk ‘De Vogelwijk’ in Den Haag, op luttele meters afstand van het schitterende Westduinpark en het strand. Een heerlijke plek in een oase van rust. Tegen een kleine vergoeding kun je ook nog genieten van een sauna die in een aparte ruimte in de tuin staat.

Denhaag_B&B_At_the_beach_1.jpg

De prijzen zijn inclusief ontbijt en voor maximaal twee personen. Reserveren doe je online. Kijk voor meer informatie op de website van At the Beach. 

Bereikbaarheid
De bus stopt om de hoek en kom je met de auto dan kan je gratis parkeren bij de B&B. Vanaf Hollands Spoor neem je eerst bus 1 richting Scheveningen en stap je over (halte Mauritskade) op bus 24 richting Kijkduin (halte Kruisbeklaan). Het is dan nog vijf minuten lopen naar je bestemming. Vanaf Station Den Haag Centraal pak je bus 3 richting Den Haag en stap je uit op het De Savornin Lohmanplein. Het is dan nog ruim 10 minuten lopen. 

Denhaag_B&B_At_the_beach_2.jpg

B&B at the Beach 
De Savornin Lohmanlaan 467, Den Haag

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!