den haag paleistuinden-haag-plein-terrasden haag lange voorhoutscheveningen-kurhaus-strandscheveningen-pierden haag grote marktden haag binnenhofden haag binnenhof hofvijverden haag paleis noordeinde

Embassy Festival

Locatie: Lange Voorhout, Den Haag

Het Embassy Festival op het Lange Voorhout in Den Haag wordt dit jaar voor de elfde keer gehouden op zaterdag 7 september 2024.

Den-haag_Embassy-Festival-Bas-Cwzerwinski

In 2016 trok het festival 35.000 bezoekers van jong tot oud. In 2017 namen 50 landen deel aan het festival. De culturele (muziek, dans, theater, etc.) en culinaire rijkdom van de meest uiteenlopende landen transformeren het Lange Voorhout tot een beleving waarmee je je in een andere wereld waant. Verwacht een reis die je onder meer voert langs Finland, SloveniŽ, Bangladesh, Costa Rica, Slowakije, Saoedi-ArabiŽ, India, RoemeniŽ, Soedan, Rusland, TsjechiŽ, Cyprus, Cuba, Frankrijk, MongoliŽ, Guatemala, Canada, OekraÔne, Hongarije, Oostenrijk, HaÔti, Palestina, Bolivia, Ghana, Griekenland, Bulgarije en Ierland.

Denhaag_Embassy-festival-Nick-Schellingerhout

Je ziet optredens van internationaal talent dat op het punt staat om door te breken. Een diversiteit aan sensationele acts, zowel modern als klassiek, maar ook dans en theater maken het Embassy Festival tot een levendig en kleurrijk festival. Er is een Kids Compound voor de jonge bezoekers en op de Internationale Market kun je genieten van producten, hapjes en drankjes uit de hele wereld. Zie voor meer informatie en het programma de website van het Embassy Festival.