den haag binnenhof hofvijverden-haag-plein-terrasden haag paleistuinden haag binnenhofden haag grote marktden haag lange voorhoutden haag paleis noordeindescheveningen-kurhaus-strandscheveningen-pier

Doe de Cursus Plat Haags met cabaretier van Hofstad Events.

De taal van Haagse Harry, plat Haags is zeker niet uitgestorven! Een echte Hagenees slaat zich op de borst, kijkt recht vooruit en spreekt elke vreemdeling aan in zijn eigen platte taaltje. En dat taaltje is gewoon te leren! Althans, volgens Hofstad Events, die er een speciale workshop voor heeft ontwikkeld. 

Reserveer een originele workshop 'Plat Haags' van Hofstad Events, waarin je onder leiding van een echte Haagse cabaretier de tongval van de ras Hagenees gaat oefenen. En zo kan je na afloop op niveau communiceren met de Hagenezen: 'zallik jÁh is een hétah voah je trétah gevuh zodat juh tanduh peletons gewés, je gat uit komme marshere?'

In korte tijd plat Haags leren
Lach mee met de cabaretier om die rare woorden en de gekke uitspraak. Hij leert je in korte tijd plat Haags spreken. Het is een behoorlijk melige cursus met een hoog lachgehalte! De cursus is inclusief:
- Haagse cabaretier
- Locatie
- Oefenmateriaal

Denhaag_Haagse_Harry_03.jpg

Prijs: voor 10 - 14 personen € 25,00 p.p. excl. BTW; 15 - 19 personen € 23,00 p.p. excl. BTW; 20 - 29 personen € 21,00 p.p. excl. BTW; 30 - > personen € 19,00 p.p. excl. BTW.

Reservering voor kleinere groepen: kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, € 250,00 excl. BTW, dan kan je ook voor minder personen boeken! Je kan de cursus op een door jou gewenst tijdstip en gewenste dag reserveren. Voor reservering en aanvullende informatie kijk je op de website van Hofstad Events.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!