scheveningen-kurhaus-strandden haag paleistuinden haag binnenhof hofvijverscheveningen-pierden haag paleis noordeindeden haag grote marktden-haag-plein-terrasden haag lange voorhoutden haag binnenhof

Een inburgeringscursus Hagenees

Get Events organiseert een brede inburgeringscursus Hagenees. Deze bestaat uit twee onderdelen: een spoedcursus plat Haags en het zingen van smartlappen. Origineel aanbod en in hartje Den Haag gegeven.

De spoedcursus Plat Haags wordt gegeven in een cafeetje in hartje van Den Haag. De cursusleider, 'deze fnuh gozh', start de cursus 'Haags praten' met een korte inleiding. Hierbij kan je nog rustig achterover leunen. Maar daarna is het tijd voor het echte werk. Je komt er achter hoe je het beste een 'broodjh m ' moet bestellen en wat er nu eigenlijk wordt bedoeld met een Lamphdansh.

Denhaag_Get_evenets.jpg

Cursus smartlappen zingen
Het blijft in deze cursus niet bij praten alleen , want na de spoedcursus is het tijd om de stembanden wat losser te maken. Een 'trekzakgeweldenaar' brengt de ene na de andere smartlap ten gehore. En meezingen kan en moet zelfs. Er zijn voldoende tekstboekjes aanwezig. In totaal duurt de cursus 3 uur.

De prijs van 45,00 p.p. (minimum aantal personen 10) is inclusief zaalhuur, accordeonist en BTW.
Meer informatie over data en locatie vind je op de website van Get Events.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!