den haag lange voorhoutden haag paleis noordeindeden haag grote marktden-haag-plein-terrasden haag paleistuinden haag binnenhof hofvijverden haag binnenhofscheveningen-pierscheveningen-kurhaus-strand

Gezellig strandwinkelcentrum in Haagse badplaats Scheveningen

De overdekte Palace Promenade Scheveningen in Den Haag is dé plek om te winkelen aan het strand! Het winkelcentrum aan de boulevard is een totaal concept. Het biedt zeven dagen per week shoppen, eten en entertainment ineen. Het aanbod van winkels is niet echt spectaculair, maar af en toe zit er een aangename uitschieter tussen. De plek daarentegen is uniek. 

Je vindt er bijvoorbeeld standaard zaken als de Hema, AKO, Bart Smit, het Kruidvat en de Etos. Maar ook verrassende mode-speciaalzaken zoals het trendy Ti Sento en Time out, een juwelier en een tassenspeciaalzaak. Voor mooi ingepakte en lekkere cadeaus ben je bij Lindt Chocolaterie zeker aan het goede adres.

Entertainment
Voor elk wat wils dus. Uniek voor een winkelcentrum is het aanbod aan entertainment. Zo vind je hier een moderne bowling met 24 banen, GlowGolf, het grootste spiegeldoolhof van Nederland, Hommerson' Casino’s en zelfs een ‘game-arcade’ voor als je niet zo van shoppen houdt, of als het slecht weer is. Ook de horeca heeft een plekje in de Palace Promenade. Bij Brasserie Palace kan je genieten van een hapje en een drankje met uitzicht op het strand en de Pier.

Denhaag_palace_promenade_3.jpg

Flaneren over de boulevard
Bij mooi weer verlaat je de Palace Promenade aan de zeekant om te flaneren op de boulevard van Scheveningen. Daar kan je genieten van een uitgebreid aanbod aan horeca. Van pizzeria tot ijssalon, van pannenkoek tot een diner met verse vis en heerlijke wijnen. Van hip tot oer-Hollands. Keuze genoeg!

En in het zomerseizoen zijn daar nog eens de strandtenten om na het winkelen bij te komen, met je voeten in het zand en een drankje in je hand. 

Openingstijden
De Palace Promenade is zeven dagen per week en 365 dagen per jaar geopend. Van 1 mei tot 1 september zijn de winkels elke dag van 10.00 tot 21.00 uur open, van 1 september tot 1 oktober tot 20.00 uur en van 1 oktober tot 1 mei tot 20.00 uur. Horeca en entertainment zijn langer geopend. Op zon- en feestdagen zijn de winkels in de Palace Promenade ook open. 

Denhaag_palace_promenade_2.jpg

Bereikbaarheid
De Palace Promenade is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Het winkelcentrum ligt aan verschillende tram- en buslijnen die je vanuit het centrum van Den Haag binnen een kwartiertje naar Scheveningen brengen. Bus 22 stopt voor de deur en ook de trams 1 en 9 komen in de buurt.

Parkeren
Kom je met de auto dan heb je een ruime keuze aan parkeergarages. Parking Scheveningen Bad aan de Zwolsestraat is de grootste parkeergarage in Scheveningen. Deze parkeergarage is 7 dagen per week 24 uur per dag geopend. Gezien de grote parkeercapaciteit is er in deze parking bijna altijd plek. Wanneer je met de auto doorrijdt naar het achterste gedeelte van de parking (hal A), loop je binnen vijf à tien minuten naar het strand en de Palace Promenade.

Parkeerterrein Zwarte Pad ligt tussen het prachtige duinlandschap Meijendel en het Noorderstrand van Scheveningen. De onoverdekte parking is de gehele dag geopend, 7 dagen per week. Parkeren op het Zwarte Pad kost 2,60 euro per uur, maar van 1 november tot 1 maart kun je hier gratis parkeren.

Palace Promenade
Gevers Deynootweg 970
2586 BW Den Haag    

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!