den haag binnenhofden haag paleis noordeindeden-haag-plein-terrasden haag lange voorhoutscheveningen-kurhaus-strandden haag grote marktscheveningen-pierden haag paleistuinden haag binnenhof hofvijver

Wandelen met Maup is altijd verrassend en onderhoudend

Als er één iemand is die door zijn no nonsens manier van wandelend verhalen vertellen, door de veelzijdigheid van zijn aanbod en zijn humorvolle benadering inspireert tot meer wil weten en nog meer willen weten over Den Haag en omgeving dan is het wel Maurits Burgers. ‘Wandelen met Maup’ organiseert dan ook geen gewone wandelingen, maar wandelingen waarbij mensen leren kijken.

Maup inspireert vooral tot anders kijken. ‘Er is overal wat te beleven en te zien wat betreft natuur, cultuur en architectuur. Ik vertel over de geschiedenis en het groen in de stad en dan komt de omgeving tijdens een wandeling echt tot leven’, aldus Maup.

Den-haag_wandelen-maup

Meer dan rondje Binnenhof
De wandelingen van Maup beperken zich niet tot het voor de hand liggende ‘rondje binnenhof’. De wandelingen gaan door alle wijken, parken, duinen, begraafplaatsen, bossen en zelfs over bedrijventerreinen. Wekelijks bedenkt Maup een nieuwe wandeling rondom een bepaald thema of door een bepaalde wijk in Den Haag. Bij deze open wandelingen is iedereen welkom.

Den-haag_wandelen-maup-maurits

Walk, talk, smile
Maup organiseert ook wandelingen in Rijswijk en Delft. ‘Daarnaast hoop ik dat ik zoveel mogelijk mensen met plezier kan leren hun zintuigen beter te gebruiken. Het plezier is ook erg belangrijk. Mijn pay-off is walk, talk, smile. Ik ben niet van plan ooit personeel aan te nemen. Wandelen met Maup kan alleen met Maup.’

Kijk op de website van wandelen met Maup voor de komende wandelingen.

Wandelen met Maup

De video geeft in 10 minuten een goed beeld van wat je kan verwachten als je met Maurits Burgers aan de wandel gaat door Den Haag en omstreken. 

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!