den haag lange voorhoutden haag grote marktscheveningen-kurhaus-strandden haag paleistuinden-haag-plein-terrasden haag binnenhof hofvijverscheveningen-pierden haag binnenhofden haag paleis noordeinde

Oud vissershuisje voor 4 personen

Haagse villa's heb je in alle soorten en maten. Typerend voor Scheveningen zijn de oude vissershuisjes. Veel van deze huisjes worden nu verhuurd. De redactie van DenHaag-Nu selecteerde er één uit het grote aanbod dat vanwege zijn ligging best uniek genoemd mag worden. 

Unieke schipperssfeer
In een rustig straatje in het oude Scheveningen, vlak bij strand en de zee, ligt dit bijzondere vissrshuisje verscholen in een prachtig klein hofje. In het kleine keukentje waar authentiek porselein staat en waar ijzeren keukengerei hangt, proef je de schipperssfeer nog.

Denhaag_Skipper_1.jpg

De knusse slaapkamers op de eerste etage (2 x 1 persooonsbed en een doorloopslaapkamer) met schuine houten wanden en een ouderwetse wasbak met attributen uit tijden van weleer zijn een lust voor het oog. Het vissershuisje beschikt verder over een badkamer met douche en toilet, een eetkamer, een keuken met gasfornuis, koffiezetapparaat, magnetron en vriezer, TV, stereo-installatie, CV, terras, een terras van (4 m2) en een parking (€ 69/week).

Het vakantiehuis is rookvrij en eindschoonmaak van € 50 is verplicht. Een huisdier mag je meenemen.

Denhaag_Skipper_2.jpg

Kijk voor verdere informatie, reservering en kosten op de website van Villa’s Aan Zee.    

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!