den haag lange voorhoutden haag grote marktscheveningen-kurhaus-strandden haag paleistuinden haag binnenhofden haag paleis noordeindeden haag binnenhof hofvijverden-haag-plein-terrasscheveningen-pier

Villa Duinplezier voor 5 personen

Vakantiehuis Duinplezier, geschikt voor 5 personen, ligt in het centrum van Den Haag in het populaire Zeeheldenkwartier. Het is geen vrijstaand huis, maar heeft alles in zich om ongestoord vakantie te kunnen vieren. Om de hoek van Duinplezier ligt een gezellige winkelstraat met hippe restaurantjes en een supermarkt. Op de fiets ben je in 10 minuten aan het Scheveningse strand en lopend zit je zo in het centrum van Den Haag. Op 10 minuten loopafstand bevindt zich een parkeerplaats waar je kan parkeren. 

De ruime woonkeuken van villa Duinplezier is van alle moderne gemakken voorzien en beschikt over een royale eettafel geschikt voor 10 personen Voor de muziekliefhebbers staat er een piano in deze ruimte. Via de openslaande deuren kom je in de geheel afgesloten tuin met loungehoek en BBQ. Fietsen zijn aanwezig.

Denhaag_Duinplezier_1.jpg

Vier slaapkamers
Op de eerste etage bevindt zich de woonkamer met balkon, TV, open haard en CD-speler. OP de tweede etage liggen drie slaapkamers met een-persoonsbedden (één met nog een onderschuifbed), een ligbad en een douche. Op zolder bevindt zich de masterbedroom met een eigen douche en toilet.

Geen kattenallergie
Er blijven twee lieve katten thuis, die erg blij worden als je ze te eten geeft. Het voer is uiteraard aanwezig.

Denhaag_Duinplezier_2.jpg

Voor meer informatie, reservering en prijzen kijk je op de website van Casamundo.  

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!