scheveningen-kurhaus-strandden haag lange voorhoutden haag paleis noordeindeden haag paleistuinden haag binnenhofden-haag-plein-terrasden haag binnenhof hofvijverden haag grote marktscheveningen-pier

Nieuwe horeca en technoclub aan de Grote Markt

In het oude Kwantumgebouw aan de Grote Markt in Den Haag zijn twee jonge enthousiaste ondernemers een uniek horeca - en uitgaansconcept begonnen. Bleyenberg, genoend naar de voormalige bedrijfsleider van Kwantum is gevestigd in wat veelvuldig genomineerd is tot lelijkste pand van Nederland. 

Rooftopbar
Met een restaurant op de begane grond, een meet-inn waar je kan werken, vergaderen en borrelen, een coffeebar, cocktailbar en rooftopbar met prachtig uitzicht over de binnenstad van Den Haag, is het Bleyenberg een aanwinst voor de stad. Op de hoek van het pand is de eerste koffie-fiets-drive-inn van Nederland gevestigd. Dé plek om, op weg naar je werk of naar het strand, wakker te worden met goede cappuccino.

Den-haag_bleyenberg-grote-markt

Rauwe clubnachten
De kelder van het voormlige Kwantumgebouw (1500 m2) is omgebouwd tot technoclub 'Het Magazijn', waar je dankzij een 24-uurs vergunning op donderdag, vrijdag en zaterdag het klokje rond kunt dansen. Er komen veel binnen- en buitenlandse artiesten draaien en het muziekaanbod is divers met house, techno, disco en Italo. Voor rauwe clubnachten hoef je nu dus niet meer te wachten totdat er bij club PIP op de Binckhorst of strandtent Woosah iets georganiseerd wordt.

Den-haag_bleyenberg-grote-markt

Het Magazijn doet denken aan de Berlijnse uitgaansscene (donkere kelders, rookmachines, uitstekende geluidssystemen en graffiti aan de wanden). Maximaal 150 bezoekers van 21 jaar en ouder kunnen er tegelijk terecht. De club heeft een deurbeleid, dat ervoor moet zorgen dat alleen mensen worden toegelaten die echt voor de muziek komen.


Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!