den haag lange voorhoutden haag binnenhof hofvijverden haag binnenhofscheveningen-kurhaus-strandden haag paleistuinden haag grote marktscheveningen-pierden-haag-plein-terrasden haag paleis noordeinde

Fietstour langs de highlights van Den Haag

Wil je op een leuke en ontspannen manier de bezienswaardigheden van Den Haag ontdekken? Boek dan een fietstour met gids langs de highlights van de stad. In 3 uur tijd fiets je samen met de gids langs de belangrijkste bezienswaardigheden
van Den Haag, zoals het Binnenhof, Paleis Noordeinde, Vredespaleis, Chinatown en nog veel meer. Tijdens de tour zal de gids ook tips geven over de leukste plekjes waar je iets kan eten of drinken in Den Haag. 

Een fietstour met gids is een aanrader tjdens een stedentrip naar Den Haag en is ook heel leuk met een grote groep of je gezin!


TIP: Boek je fietstour van tevoren online, dan ben je zeker van een tour als je in Den Haag bent!

Boek hier een fietstour met gids door Den Haag!

Denhaag_fietstour-bajabikes


De lokale gids neemt je mee naar de verschillende buurten van de stad en uiteraard worden er leuke anekdotes, fabels en feiten uit de Haagse geschiedenis verteld. Alle highlights komen aan bod: de politiek, architectuur, historie, typische Haagse humor, prachtige parken, pleinen en bruggen. Een heerlijke tour om je bezoek aan de politieke hoofdstad van Nederland mee te beginnen!

Denhaag_fietstour-den-haag

Gids
Doordat de gids Den Haag op z'n duimpje kent krijg je ook veel handige en persoonlijke tips voor de rest van je verblijf. Dit maakt een fietstour in Den Haag niet alleen de handigste manier om de stad beter te leren kennen, maar ook dé manier om alles uit je bezoek aan Den Haag te halen. Uiteraard is er ook genoeg tijd voor het maken van foto’s en stop je regelmatig. Bij regen krijg je een poncho of mag je de fietstocht gratis verzetten of annuleren. Kinderzitjes en kinderfietsen zijn ook beschikbaar.
BajaBikes is een Nederlandse organisatie die fietstours organiseert door Den Haag en 175 andere steden overal ter wereld. De groepen worden begeleid door Nederlandstalige gidsen. De gids en de route zorgen ervoor dat je op een leuke en ontspannen manier de highlights van Den Haag bezoekt. De tours langs bezienswaardigheden en onbekende plekjes van Den Haag duren gemiddeld 3 uur.

Denhaag_fietstour-bajabikes

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!