den haag paleis noordeindeden-haag-plein-terrasscheveningen-pierden haag binnenhof hofvijverden haag binnenhofden haag grote marktden haag lange voorhoutden haag paleistuinscheveningen-kurhaus-strand

Voor de fijnproever: de Haagse Bonbon-Bal

Naast de Haagse Kakker is er nu ook de Haagse Bal. Een exclusieve bonbon-bal op basis van Haagse Hopjes Likeur gehuld in de fijnste Fair Trade-chocolade van het Belgische chocoladehuis Callebaut. Een stadsbonbon van goede komaf. Een traktatie, gewaardeerd en genuttigd tot in de hoogste kringen.  

De Haagse Bal is een bonbon waaraan de chocolatiers van Callebaut de grootste zorg en aandacht besteden. Een handgemaakte kwaliteitsbal. En dat proef je.

Den-haag_haagse-bal

Je eet je vingers erbij op
De beste manier om De Haagse Bal te eten, is hem in één keer in je mond te laten verdwijnen. Vooral dames willen nog wel eens eerst een klein hapje van de bal nemen, kijken wat er in zit en hem dan verder oppeuzelen. Dat kan en mag natuurlijk ook, maar de kans dat je bruine vingertoppen krijgt van het cacaopoeder op de buitenkant van de bal is groter. Ach, na het eten van zo iets lekkers mag je zelfs in Den Haag je vingers erbij aflikken!

De Haagse Bal is een heerlijk souvenir voor fijnproevers en chocolade-connaiseurs. Negen bonbons voor € 9,95  in een luxe cadeauverpakking met uiteraard een typisch Haagse signatuur. Daarnaast is De Haagse Bal verkrijgbaar in een extra royale dioos met 16 bonbons.

Den-haag_haagse-bal-bonbon

De Haagse bal is onder meer verkrijgbaar bij:
– VVV Den Haag, Spui 68, Den Haag
– Gransjean Wijnen & Delicatessen, Bankastraat 12, Den Haag
– Scholtes Notenshop, Winkelcentrum Savornin Lohmanplein, Den Haag 

Den-haag_Haagse-Bal-2.jpg

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!