den haag grote marktscheveningen-kurhaus-strandscheveningen-pierden haag lange voorhoutden haag binnenhofden-haag-plein-terrasden haag binnenhof hofvijverden haag paleis noordeindeden haag paleistuin

111 Plekken in Den Haag die je gezien moet hebben

Den Haag kent vele verborgen plekken. Wandel door het verborgen park Sorghvliet waar Jacob Cats zijn Catshuis liet bouwen of fiets door de duinen langs bunkers uit de Atlantikwall. 

Denhaag_Boeken_111_plekken_in_Den_Haag_die_je_gezien_moet_hebben_Tal_MaesLaat je rondleiden op de Scheveningse visafslag of door de tuinen van het Vredespaleis en bewonder de gipsotheek in het museum Beelden aan Zee. Ga strandjutten in Kijkduin of ga surfen in Scheveningen. Ervaar de grachten van Den Haag vanuit een kajak. Relax met echt Haags bier in een oude loods of met muntthee in de hammam. Deze gids wijst de weg naar 111 bijzondere en onvermoede plekken in Den Haag en Scheveningen. Met de beste tips: de Hofstad op haar veelzijdigst!

Tal Maes is schrijver en fotograaf. Ze maakt vooral kookboeken en schrijft recepten voor onder andere Elle Eten waarin ze ook een column heeft. Maar steden, reizen en wandelen zijn voor haar zeker net zo belangrijk als koken.

Ze werkte mee aan diverse wandelgidsen voor Natuurmonumenten en maakte in opdracht van tijdschriften verschillende reisreportages. Ze woont al haar halve leven in Den Haag. Ze gaat nooit zonder camera de deur uit en is altijd op zoek naar de beste en meest bijzondere adressen in die mooie stad achter de duinen.

111 plekken in Den Haag die je gezien moet hebben
Tal Maes
Uitgeverij Thoth, 2017
ISBN 9789068687354 
€ 17,95

Bestel 111 plekken in Den Haag via bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!