den haag binnenhofden haag lange voorhoutscheveningen-pierden haag binnenhof hofvijverscheveningen-kurhaus-strandden haag paleistuinden-haag-plein-terrasden haag paleis noordeindeden haag grote markt

Culinair genieten in rijdende Hoftrammm

In Den Haag is een HTM tram compleet omgetoverd tot een sfeervol rijdend restaurant. Tijdens de culinaire rondrit tussen het centrum van Den Haag en Scheveningen Haven, wordt er een heerlijk 4-gangenmenu in de tram bereid en uitgeserveerd. Je kan in de Hoftrammm zowel dineren als lunchen en tegelijk genieten van al het moois dat Den Haag te bieden heeft. Pierre Wind is verantwoordelijk voor de samenstelling van de menu's. 

De Hoftrammm is van binnen omgebouwd tot een modern en sfeervol restaurant. Er zijn 44 zitplaatsen aan boord en de tram beschikt over een professionele keuken en toilet. Tramrestaurant Hoftrammm was tot kort nog een "gewone" Haagse tram met nummer 3035, maar sinds 11 mei 2014 rijdt deze culinaire tram door de straten van Den Haag.

Denhaag_Hoftrammm_Den_Haag

De opstaplocatie is ‘rond de Grote Kerk’ op het Kerkplein in het centrum van Den Haag en uiteraard uitstekend met HTM bereikbaar. Tram 1 en 16 (halte Centrum/Gravenstraat), tram 2,3,4 en 6 (halte Grote Markt) en bus 22 en 24 (halte Centrum).

Rondje Haagse binnenstad en Scheveningen Haven 
Vanaf 1 juni 2017 tot halverwege 2018 heeft Hoftrammm een alternatieve opstaplocatie i.v.m. werkzaamheden aan het Kerkplein. Ongeacht de opstapplaats, zal er altijd gereden worden via Den Haag (oude centrum) naar Scheveningen (haven) en blijft de originele route dus in tact. Kijk voor de meest actuele informatie op de website van Hoftrammm.

Den-haag_culinaire-tram

Dunches
Behalve diners serveert Hoftramm ook lunches, of dunches zoals zij dat graag noemen. Tussen 12.00 uur en 14.15 uur (van woensdag tot en met zondag) biedt Hoftrammm de dunches aan met een bijpassend wijn, een Haags biertje of een non alcoholisch Happy Drinks arrangement. Een Dunch is een combinatie van een lunch en een diner. Een heerlijke manier om uitgebreid en luxueus te genieten tijdens een rondrit door Den Haag.

De vertrektijden voor een diner zijn doorgaans op woensdag en donderdag 19:00 uur en op vrijdag, zaterdag en zondag om 18:00 uur. Kijk voor actuele tijden op de website van Hoftrammm.  Reserveer online een bijzondere lunch of diner in de Hoftrammm en geniet en beleef Den Haag op een unieke manier!

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!