den haag lange voorhoutscheveningen-pierden haag paleistuinden haag grote marktden haag binnenhof hofvijverden-haag-plein-terrasden haag binnenhofden haag paleis noordeindescheveningen-kurhaus-strand

Met één kaartje 4 musea rond de Hofvijver verkennen

Rond de Hofvijver aan het Binnenhof in Den Haag liggen vier musea vlak bij elkaar. Dit is de plek waar Den Haag is ontstaan. Hier vind je onder meer Museum de Gevangenpoort, het Haags Historisch Museum, Galerij Prins Willem V en Museum Bredius. Deze vier musea kan je op één handige kaart, de Hofvijverpas, bezoeken. 

Met het Hofvijver-passpartout kun je ze allemaal bezoeken en maak je een wandeling langs belangrijke historische plekken en bezienswaardigheden rond de Hofvijver In Den Haag. Voor slechts 16 euro bezoek je het Museum de Gevangenpoort, het Haags Historisch Museum, Galerij Prins Willem V en Museum Bredius. Bovendien krijg je ook nog leuke aanbiedingen van horeca-ondernemingen. Vier musea voor 16 euro en interessante kortingen. Die kans laat je toch niet lopen! De ideale manier om het gebied rond de Hofvijver te verkennen.

Den-haag_Museum_de_Gevangenpoort

Prodemos
TIP:
Met de Hofvijverpas heb je ook gratis toegang tot het bezoekerscentrum Prodemos, waar je bijvoorbeeld een rondleiding kan boeken over het Binnenhof of de Tweede Kamer. Kijk op de site van Prodemos bij Rondleiding Binnenhof en Staten Generaal en lees meer.

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!