den haag binnenhof hofvijverden haag paleis noordeindeden-haag-plein-terrasscheveningen-pierden haag grote marktscheveningen-kurhaus-strandden haag binnenhofden haag paleistuinden haag lange voorhout

MONO - complete stijlvolle mannengarderobes

MONO Mannenmode ligt in de Schoolstraat, in hartje centrum en in één van de oudste en gezelligste winkelstraten van Den Haag. MONO verkoopt complete mannengarderobes waarbij elk artikel met zorg is gekozen. De stijlvolle man kan hier zijn hart ophalen. 

Retro classics als inpiratiebron
De eigenaar paart een grote liefde voor vakmanschap aan een passie voor muziek, kunst en design uit de jaren 50, 60 en 70 van de vorige eeuw. De winkel ademt de sfeer van een retro woonkamer. Je treft er een mix van internationale kledingmerken, die hun inspiratie vinden in Retro Classics. De jeans, tops, shirts, schoenen en accessoires vullen elkaar perfect aan waardoor elke klant zijn unieke eigen stijl kan samenstellen.

Denhaag_mono-denhaag-1.jpg

Happy sunday's
MONO is er voor liefhebbers van mode maar ook voor levensgenieters die houden van mooie producten met een eigen stijl.  Elke maand is er een "Sunday shop event" met classics uit de fifties zoals Barber de Luxe, Shoe shine revival en Retro denim heritage. Voor bubbels en live muziek uit de Sixties wordt gezorgd. Happy Sunday’s bij MONO.

Bereikbaarheid
MONO is met de tram het gemakkelijkst te bereiken. Tram 3, halte Grote Markt Straat. In de omgeving zijn ook genoeg parkeergarages.

Denhaag_mono-denhaag-2.jpg

MONO
Schoolstraat 17
2511AW Den Haag 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!