den haag paleistuinscheveningen-kurhaus-strandscheveningen-pierden haag binnenhofden-haag-plein-terrasden haag grote marktden haag paleis noordeindeden haag binnenhof hofvijverden haag lange voorhout

Art & Casey, betaalbare vrolijke en eigenzinnige mode

Art & Casey combineert de verkoop van originele kleding met bijpassende schoenen, tassen en sieraden. Daarnaast verkopen ze ook design, vintage en interieurartikelen. De winkel in Den Haag is de kleinste van de verschillende winkels in de randstad. De kleinste, maar misschien daarom ook wel de leukste winkel, gelegen aan de Korte Poten met pal om de hoek de Tweede Kamer en het Binnenhof in Den Haag. 

De sfeer, het assortiment en de selectie verschillen per winkel. En er valt altijd wel wat te ontdekken bij Art & Caseys omdat ze continu nieuwe items toevoegen aan de collectie. Als je niet van standaard houdt is Art & Casey echt jouw zaak. Veel importeren de eigenaren zelf, vaak van kleine en misschien onbekende labels, maar altijd betaalbaar, vrolijk en eigenzinnig.

Bij Art & Casey vindt je kleding in goede pasvormen (ook als je geen maatje 36 meer hebt), van mooie materialen, eerlijk, vintage en ambachtelijk.

Denhaag_art&casey_1.jpg

Reserveer je paskamer
Art & Casey heeft ook een webwinkel en bijpassende unieke service. Reserveer op de site wat je leuk vindt en Art & Casey reserveert voor jou een paskamer op het moment dat het jou schikt. De kleding die je gekozen hebt hangt dan klaar in je eigen pasruimte. Voordeel is dat je ook deskundig en eerlijk advies krijgt plus een kop koffie of thee. Net waar je zin in hebt. 

Openingstijden: maandag van 11.30 uur tot 18.00 uur, dinsdag , woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur, donderdag van 10.00 uur tot 19.00 uur, zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur, zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur. 

Denhaag_art&casey_2.jpg

Bereikbaarheid: niet meer dan een paar minuten lopen vanaf Den Haag Centraal Station. Parkeren kan je in de nabij gelegen Muzengarage of in de Pleingarage. 

Art & Casey
Korte Poten 36
2511 EE Den Haag

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!