den haag binnenhof hofvijverscheveningen-pierden haag lange voorhoutden haag binnenhofden-haag-plein-terrasden haag paleis noordeindeden haag paleistuinscheveningen-kurhaus-strandden haag grote markt

Trampolinespringen bij Planet Jump

Planet Jump Indoor Trampoline Park aan de Stadhouderslaan is een ideale plek om een regenachtige dag door te brengen tijdens een bezoek aan Den Haag. Een Trampoline Arena met niet minder dan 57 trampolinevelden en enkele Tumbling Lanes zorgen dat kinderen (en volwassenen) zich hier helemaal kunnen uitleven.

57 Trampolines
In het midden van een voormalige kerk staat een Trampoline Arena, die bestaat 57 trampolinevelden en een 26 meter lange ‘Tumbling Lane’. Dit is de hoofdarena van Planet Jump. Daarnaast is er een uitdagender ‘Obstacle Tumbling Lane’, 28 meter lang, die bestaat uit 5 trampolines die van elkaar worden gescheiden door ‘obstacles’ van verschillende hoogtes. En in de Peuter Arena kunnen de allerkleinsten springen. ‘s Ochtends is het mogelijk om met de kleintjes onder begeleiding op de grote trampoline te springen.

Den-haag_planet-jump-trampoline

Ervaren jump-coaches
Bij Planet Jump kan iedereen, van jong tot oud, elk heel uur vrij springen. Er zijn ervaren jump-coaches die zorgen voor begeleiding bij het springen. Bij vrij springen mogen er niet meer dan 32 personen op het springveld aanwezig zijn. Wil je met een eigen groep de volledige Peuterarena of Hoofdarena afhuren dan boek je bij Planet Jump ene zogenaamde Private Jump.

Swingen en springen
Planet Jump is goed in feestjes. Zo kan je een Candy ’n Cake Party boeken, een Jump ’n Fruit Party, Jump ’n Pizza Party, Jump ’n Disco Kids Party of Jump ’n Pancake Party. En elke vrijdag en zaterdagavond is er van 18.00 tot 20.00 Jump 'n Disco. Meer informatie over feestjes en ook over eventueel bij te boeken extra’s vind je op de website van Planet Jump.

Wat heb je nodig om te mogen springen? Luchtig kleding, geen spijkerbroek, anti-slipsokken of gewoon ‘je blote voeten’. Je mag geen eigen etenswaren meenemen.

Den-haag_planet-jump-trampoline

PlanetLounge
Planet Jump heeft een aardig assortimentaan drankjes, ijsjes en kleine lekkernijen in de PlanetLounge. Daar kunnen ouders of andere begeleiders zich ook even terugtrekken. Mocht je grote trek hebben: Planet Jump ligt dicht bij de Frederik Hendriklaan met zijn veel restaurantjes.

Wie niet wil springen kan naar het tegenover geleden Museon, het Gemeentemuseum of het Omniversum. Ook prima plekken om op een regenachtige dag te verblijven.

Den-haag_planet-jump

Openingstijden
Woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 20.00 uur. Dinsdag, donderdag en zondag van 10.00 uur tot 19.00 uur. Op maandag is Planet Jump gesloten. Reserveren is handig om teleurstelling te voorkomen. Kijk voor telefoonnummer of email op de website van Planet Jump.

Toegangsprijzen
Dinsdag tot en met vrijdag € 6,50 per uur en op zaterdag, zondag en Feestje € 7,50 per uur. De toegangsprijs is voor een uur springen en begint elk heel uur. Bij een feestje graag 10 minuten van te voren aanwezig zijn.

Bereikbaarheid
Planet Jump is goed bereikbaar met openbaar vervoeren de auto. Met tram 11 en 17, halte Gemeentemuseum/Museon, met bus 24, halte Gemeentemuseum/Museon. Je kan in de omgeving van Planet Jump vrij parkeren.

Planet Jump
Stadhoudersplantsoen 28
2517 JL Den Haag

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!