den-haag-plein-terrasden haag grote marktden haag lange voorhoutden haag binnenhofden haag paleistuinscheveningen-pierscheveningen-kurhaus-strandden haag binnenhof hofvijverden haag paleis noordeinde

Lunchen in oude melksalon De Sierkan

Op een plek in Den Haag waar vroeger slechts melk 'geserveerd' werd, een oude melkinrichting, kan je nu heerlijk lunchen, borrelen of dineren. Zowel binnen als op het gezellige terras ben je van harte welkom bij brasserie De Sierkan.

Elke dag kan je tussen 12.00 en 15.00 uur bij De Sierkan terecht voor een lunch van 12,50 euro. Wat je daarvoor krijgt? Koffie naar keuze, een glaasje verse jus d'orange, een kop soep van de dag en een broodje naar keuze. De prijs-kwaliteitverhouding kan je gerust uitstekend noemen.

Denhaag_de-sierkan-den-haag-2.jpg

In deze voormalige melkinrichting staat alles in het teken van gezond. Je kan er niet alleen lunchen, maar ook dineren van een uitgebreide internationale kaart en vanaf 11.00 een kop kofffie drinken met een lekker stuk taart of een huisgemaakt sapje drinken. Ook schenkt De Sierkan bijzondere wijnen en tapt lekkere biertjes.

Denhaag_de-sierkan_(2).jpg

De†Sierkan
Koningin Emmaplein 3 (op de hoek van de Emmaplein en de Constant Rebecqueskade)
2518 RH Den Haag

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!