den haag binnenhofden haag grote marktden haag lange voorhoutscheveningen-pierden haag binnenhof hofvijverden haag paleis noordeindeden-haag-plein-terrasscheveningen-kurhaus-strandden haag paleistuin

Mama Kelly - urban bistro in een voormalige sigarettenfabriek

Mama Kelly is een no-nonsense moderne bistro in Den Haag, waar ze het graag simpel en toch chique en kwalitief hoog houden. Gevestigd in het Ketelhuis van de voormalige Caballerofabriek op industrieterrein De Binckhorst, ligt het wat buiten de looproute en is desonondanks goed bereikbaar. Vanuit de indrukwekkende ruimte van het Ketelhuis werd ooit de fabriek aangestuurd. Veel van de oude ketels zijn bewaard gebleven en zichtbaar in het restaurant.

Bij Mama Kelly kan je zowel heerlijk lunchen als dineren. En dit kan zowel binnen als buiten. Heb je een bootje (gehuurd) dan kan je direct aanleggen aan de jachthaven van Mama Kelly en uitstappen voor een hapje en een drankje.

Mama Kelly houdt het simpel: alle gerechten zijn variaties op kip of kreeft. En voor wie dat wil zijn er ook steaks (van de houtgrill) en pizza's verkrijgbaar. De salades zijn heerlijk, evenals het zelfgebakken brood en niet te vergeten de desserts. Op het menu staan ook enkele vegetarische gerechten en het restaurant beschikt over een allergenenkaart die je zo nodig kan inzien.

Denhaag_mama_kelly_den_haag.jpg

Drinks & Bites
Origineel is het aanbod van Mama's Drinks & Bites. Voor € 21,50 per persoon voor de duur van 2 uur kan je onbeperkt koffie, thee, frisdrank, bier van de tap en huiswijn (wit en rood) drinken. Alleen bites? voor 2 uur uur (€ 12,50 per persoon) krijg je een notenmix, het zelfgebakken brood met zeewiertapenade en Mama's mix, bitterballen en kaasstengels. Prijs-kwaliteit is goed. Weliswaar geen culinaire top, maar wel een top locatie, lekker eten, goede wijn en aardige bediening.

Denhaag_mama_kelly_social_980x980_17.jpg

Binckhorst
Mama Kelly ligt op het industrieterrein De Binckhorst, een hippe buurt in ontwikkeling gelegen achter station Den Haag CS. Het parkeerterrein van Mama Kelly is beveiligd en biedt plaats aan 350 auto's. Het eerste uur is gratis. Blijf je langer dan kan je bij het persobneel een uitrijkaart aanschaffen voor 1,50 euro. Je kan eventueel ook met je bootje aanleggen in de jachthaven. Met bus 26, halte Saturnusstraat, is Mama kelly ook te bereiken. Nadeel: 's avonds rijdt deze bus niet. Je kan natuurlijk ook een taxi nemen.

Den-haag_mama-kelly-binckhorst

Mama Kelly is geopend van 10.00 uur tot 0.00 uur op maandag tot en met vrijdag; zaterdag van 11.00 uur tot 1.00 uur en zondag van 11.00 uur tot 0.00 uur.  

Mama Kelly
Saturnusstraat 100
2516 AH Den Haag

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!