den haag paleis noordeindeden haag paleistuinden-haag-plein-terrasscheveningen-kurhaus-strandden haag binnenhof hofvijverden haag grote marktden haag lange voorhoutscheveningen-pierden haag binnenhof

Alias - het laatste uur

In de tuin van het Vredespaleis in Den Haag wordt het vermoorde lichaam van een jonge vrouw gevonden. Al snel wordt een ontsnapte tbs’er als dader aangewezen. Julia denk daar het hare van en begint een eigen onderzoek.  

Denhaag_Boeken_Eva_Burgers_Alias_Het_laatste_uurJulia maakt deel uit van Alias, een rechercheteam dat gespecialiseerd is in heimelijke opsporingsmethodes. Wanneer Alias wordt ingezet bij de moord op een Haagse studente, wordt een ontsnapte tbs’er al snel gezien als de verdachte. Maar Julia heeft haar twijfels. Koppig gaat ze buiten haar bazen om door met het onderzoek, terwijl haar privéleven ook steeds meer onder druk komt te staan. 'Het laatste uur' is het eerste deel van een spannende reeks, waarin een gedreven rechercheteam alles op alles zet om criminele zaken tot een goed einde te brengen.

Kreeg twee sterren in de VN Detective & Thrillergids.

Eva Burgers (Voorburg, 1969) werkte jarenlang als rechercheur op de afdeling zware criminaliteit. Daarnaast heeft ze als journalist bij verschillende kranten gewerkt en als redactiemedewerker bij een uitgeverij. Haar liefde voor schrijven en kennis van justitiële zaken combineert ze in haar boeken.

Alias - Het laatste uur
Eva Burgers
Pepper Books, 2022
ISBN 9789020608878
€15,00

Bestel Alias bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!