den haag binnenhofscheveningen-kurhaus-strandden haag lange voorhoutden-haag-plein-terrasden haag grote marktden haag paleis noordeindescheveningen-pierden haag binnenhof hofvijverden haag paleistuin

De Franse slag - Renée Olsthoorn

Romantiek, misverstanden, bedrog en een levensbedreigende situatie... En dat allemaal in hartje Den Haag. Fotografe Eva Boterenbrood is op zoek naar de liefde. Ze bezoekt diverse datingsites, maar zonder succes. Ze verlangt vurig naar een real life klik. 

Denhaag_Boeken_De_Franse_slag_Renee_OlsthoornIn het restaurant van haar vader, dat te koop staat, loopt ze Fransman Lucien Lamoureux tegen het lijf. De aantrekkelijke chef-kok is een potentiële koper. Als de zaak beklonken is, vraagt Lucien Eva of ze hem wegwijs wil maken in Den Haag. Nou, dat wil ze wel. Komt van het een het ander? En welke rol speelt haar soms knotsgekke Haagse familie?

Kortom, een feelgoodroman voor iedereen die Den Haag een warm hart toedraagt en dol is op Parijs, maar natuurlijk ook voor alle lezers die op zijn tijd best wel van een beetje romantiek houden, ongeacht de plaats(en) van handeling.

Renée Olsthoorn is vertaler Frans en Engels, De Franse slag is haar romandebuut.

De Franse slag
Renée Olsthoorn
Bed Of Roses, 2017
ISBN 9789082754001

Niet meer leverbaar

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!