den haag grote marktscheveningen-pierscheveningen-kurhaus-strandden haag lange voorhoutden haag paleis noordeindeden-haag-plein-terrasden haag binnenhofden haag binnenhof hofvijverden haag paleistuin

Masterplan

Pjotr Vreeswijk is werkzaam als politieagent binnen de eenheid Den Haag. De keiharde actiethrillers van nu in combinatie met zijn passie voor verre reizen en jarenlange ervaring als politieman in verschillende Haagse wijken hebben geleid tot Masterplan.

Denhaag_Boeken_Masterplan_Pjotr_VreeswijkRuim zeventig jaar nadat een Duitse naziwetenschapper zijn geheime Wunderwaffen van de brandstapel wist te redden, vindt er in het grensgebied van Soedan een mysterieuze explosie plaats waardoor de bevolking van een compleet dorp van de aardbodem verdwijnt.

Als het bericht van de slachting Europa bereikt, wordt Alex De Klerck, een agent van de geheime Europese antiterreureenheid OPERATIONS, gevraagd een onderzoek in te stellen. Samen met zijn team reist hij naar Khartoem, waar zij door een lokaal ingehuurde agent worden opgevangen.

Ze weten niets, hebben amper aanknopingspunten en zijn geheel aangewezen op de hulp van een onbetrouwbare huurling.  Als het team dicht bij de ontknoping komt, slaat een onzichtbare vijand meedogenloos toe en doet Alex een huiveringwekkende ontdekking; de wereld staat op het punt drastisch te veranderen.

Masterplan werd door ThrillZone uitgeroepen tot het beste thrillerdebuut van 2016. Pjotr Vreeswijk serveert een plot op wereldschaal met precies de juiste dosis actie. Een knap debuut!
Max van Olden (winnaar Schaduwprijs 2016)

Dit meesterlijke debuut heeft al een vervolg gekregen in Dwaalspoor

Masterplan
Pjotr Vreeswijk
Letterrijn, 2016
ISBN 9789491875281
€12,50 (paperback)
€ 5,99  (ebook)
€19,95 (luisterboek)

Bestel Masterplan bij bol.com

Bestel het ebook bij bol.com

Bestel het luisterboek bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!