den haag binnenhofden haag grote marktden haag binnenhof hofvijverden haag paleistuinscheveningen-kurhaus-strandden haag paleis noordeindeden-haag-plein-terrasden haag lange voorhoutscheveningen-pier

Dwaalspoor

Dwaalspoor is de tweede actiethriller van Pjotr Vreeswijk, geboren in Gouda, getogen in Den Haag en politieman binnen de eenheid Den Haag, met Alex De Klerck in de hoofdrol.   

Denhaag_Boeken_Dwaalspoor_Pjotr_VreeswijkAls Alex De Klerck, een ex-agent van de geheime Europese antiterreureenheid OPERATIONS, een onheilspellend en mysterieus bericht ontvangt, reist hij in allerijl naar Brussel. Op hetzelfde moment komt er dertienduizend kilometer verderop een roestige oude dieseltrein in beweging, waarvan zowel de lading als de bestemming onbekend zijn.

Eenmaal in de Europese hoofdstad gearriveerd, lijkt voor Alex alles veranderd. Zijn oude werkgever keert zich tegen hem en als hij daarna ook wordt geconfronteerd met een brand met dodelijke afloop, neemt de voormalig geheimagent noodgedwongen contact op met zijn enige en laatste bondgenoot: computerexpert en vriendin Suzanne Boyle. 

In een ultieme poging het bericht te ontcijferen, vraagt hij haar alle geschreven en ongeschreven regels te overtreden.
Wat hij niet weet, is dat daarmee de poort naar Europa wagenwijd opengezet wordt. Een monsterlijk kwaad stroomt het continent binnen.

Pjotr Vreeswijk is politieman binnen de eenheid Den Haag en tot op de dag van vandaag nog steeds op straat te vinden. Zijn jarenlange ervaring als agent in verschillende Haagse wijken is merkbaar in de razendsnelle actiescènes van Dwaalspoor.

Zijn debuut 'Masterplan' werd door ThrillZone uitgeroepen tot het beste thrillerdebuut van 2016.

Dwaalspoor 
Pjotr Vreeswijk
Letterrijn, 2017
ISBN 9789491875427
€17,50 (paperback)
€  5,99 (ebook)

Bestel Dwaalspoor bij bol.com

Bestel het ebook bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!