den haag grote marktden haag paleistuinscheveningen-kurhaus-strandden haag binnenhofden-haag-plein-terrasden haag binnenhof hofvijverscheveningen-pierden haag paleis noordeindeden haag lange voorhout

In de familie - Joyce Spijker

'In de familie' is een spraakmakend familiedrama achter de schermen van politiek Den Haag. Nina Satijn is een jonge fotografe, op zoek naar haar plek in het leven. Ze is single na een lange relatie en vindt steun bij haar oma Emma, die haar na de vroege dood van haar moeder voornamelijk heeft opgevoed. 

Denhaag_Boeken_In_de_familieNina's vader Boudewijn, minister van Justitie en Veiligheid en bij een volgende kabinetsperiode in de race voor het premierschap, heeft zich tijdens de opvoeding nauwelijks om haar bekommerd en hertrouwde al snel met de mooie Marsala.

Als Nina op een dag bij Emma op bezoek gaat, vindt ze haar op de grond in de woonkamer in haar huis in Wassenaar. Vermoord. Ze besluit alles op alles te zetten om de dader te vinden en de dood van haar geliefde oma te wreken.

Joyce Spijker (1984) werkt als schrijver, blogger en schrijfcoach en woont in Roermond. Ze schreef 'Spotlight' en 'In de familie' naast haar baan en wil zich het liefst volledig op het schrijven richten.

In de familie
Joyce Spijker
Boekerij, 2016
ISBN 9789022568477
€19,95 (alleen tweedehands)
€12,99 (luisterboek)

Bestel In de familie bij bol.com

Bestel hier het luisterboek

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!