den haag binnenhofden haag paleistuinden haag lange voorhoutscheveningen-kurhaus-strandden haag grote marktden haag binnenhof hofvijverden haag paleis noordeindescheveningen-pierden-haag-plein-terras

Een ongewone combinatie van espressobar en fietswinkel

De combinatie van ‘coffee & bikes’ ligt niet erg voor de hand. Toch heeft deze combinatie aan het chique Noordeinde in Den Haag tot een geslaagde fusie geleid. Neem maar eens een kijkje op nummer 91. Je wordt van harte uitgenodigd bij Lola binnen te lopen. Pas dan voel je de spirit. Kijk rond, drink een kop koffie, stap op een fiets (of niet) en geniet. 

Laat je verrassen
Bij Lola zorgen de barista’s er altijd voor dat de koffie optimaal is. Elke barista heeft bij Lola zijn of haar eigen ‘Special’, zijn of haar eigen favoriete koffie. Vraag er naar en laat je verrassen.

Den-haag_lola-koffie

Lola Kampala Gold koffie is een sublieme blend, biologisch en direct ingekocht bij kleine plantages. De bonen komen uit Uganda, Brazilië en Ethiopië. De excentrieke Braziliaanse bessensmaak wordt in balans gehouden door de gewassen bonen uit Oeganda. Met een deel van de opbrengst ondersteunt Lola Kampala Cycling, een wielerclub en fietscouriersbedrijf uit de hoofdstad van Oeganda. Een andere heerlijke espresso branding komt uit Brazilië. Deze is chocolade-achtig en heerlijk met melk, zeker met de Jersey melk. De bonen komen van 1.000 meter hoogte.

Denhaag_Lola_1.jpg

Je eigen fiets
En ook al kom je niet voor de fiets, hou je misschien niet eens van fietsen, bij Lola ontkom je er niet aan en krijg je er vanzelf zin in. Een fiets bij Lola is als de koffie van de barista, heel persoonlijk. Je fiets wordt geheel naar jouw wensen samengesteld. Frame, zadel, stuur, versnellingen. Als naar jouw smaak en in jouw stijl. In de zaak kun je ook prachtige exemplaren bewonderen en je daardoor laten inspireren. Geen fiets is hetzelfde bij Lola.

De Lola Fat Bike Experience
En ben je wat langer in Den Haag en wil je ene unieke ervaring opdoen, meld je dan aan voor de Lola Fatbike Experience: met een nieuwe manier van fietsen. ‘We vertrekken elke zondagochtend om 08.30 uur, vanaf het Noordeinde 91, na een stevige koffie en onder leiding van een gids richting bos, duin en strand. De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers. De ultieme manier om kennis te maken met deze nieuwe manier van fietsen. Waar anderen moeten afstappen fietsen wij door. Dat geeft een prachtig gevoel van vrijheid.

Denhaag_lola-coffee.jpg

De kosten voor deelname aan de Lola Fatbike Experience op zondagochtend bedragen € 35,00 per persoon. Dit is inclusief de gids, coffee & cake en de huur van de fatbike. Wil je de Lola Fatbike Experience op een andere dag reserveren, neem dan even contact met ons op over de mogelijkheden en de prijzen. Voor de Lola Fatbike Experience maakt Lola gebruik van de Pugsley en de Moonlander van Surly en de Mukluk van Salsa. Ook voor de aanschaf van een fatbike kun je bij ons terecht.’

Lola coffee & bikes
Noordeinde 91
2514 GD Den Haag

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!