den haag paleis noordeindeden haag binnenhof hofvijverden haag paleistuinden haag lange voorhoutden-haag-plein-terrasscheveningen-kurhaus-strandden haag binnenhofden haag grote marktscheveningen-pier

Meys: één van de leukste plekjes in het Statenkwartier

Bij Meys is het altijd gezellig druk. En dat is natuurlijk niet voor niets. De Brasserie ligt op de hoek van één van de leukste winkelstraten van Den Haag, de Frederik Hendriklaan, of op z’n Haags 'de Fred', en het mooie Frederik Hendrikplein. Met een zonnig terras voor 75 zitplaatsen en binnen nog eens 50 knusse zitplaatsen, is dit één van de beste plekjes van het Statenkwartier. 

Appeltaart of een maaltijdsalade
Op loopafstand van bekende en geliefde musea als het Gemeentemuseum, GEM, het Fotomuseum, het Museon en het Omniversum, is Meys de ideale plek om even een rustmoment in te bouwen in je drukke dag. Op de leestafel vind je altijd de nieuwste tijdschriften en kranten en wifi is gratis.

Denhaag_Brasserie_Meys_1.jpg

Je kan er van 9.00 uur tot 18.00 uur terecht voor een ontbijtje, koffie, lunch of wijntje. Geniet van de vers gemalen Illy koffie met huisgemaakte appeltaart of van één van de heerlijke luxe broodjes. Heb je meer trek neem dan vooral een maaltijdsalade. Je zult zeker niet teleurgesteld worden. En heb je haast? Dan pakt Meys elk gerecht en elk drankje voor je in zodat je er onderweg van kan genieten. Mooi toch?!

Denhaag_Brasserie_Meys_2.jpg

Brasserie Meys
Frederik Hendrikplein 36
2582 AX Den Haag   

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!