scheveningen-kurhaus-strandden haag paleistuinscheveningen-pierden haag paleis noordeindeden haag binnenhof hofvijverden haag lange voorhoutden haag binnenhofden haag grote marktden-haag-plein-terras

Meneer Chocola, koffie, lunch en pattiserie in Scheveningen

Bij een bezoek aan Den Haag kan je niet om Scheveningen heen. Zeg je Den Haag, dan zeg je strand, zeg je strand, dan zeg je Scheveningen. En wat is er nou lekkerder dan na een stevige strandwandeling of een rondje shoppen jezelf verwennen met koffie en pattiserie bij meneer Chocola.

Koffie, lunch en pattiserie
Midden in het dorpse Scheveningen, aan de Keizerstraat, is ‘meneer Chocola', gevestigd. Boris Vermolen en Ted Hendriks, allebei meester patisserie en ook nog eens surffanaten, hebben hier met hun zaak een hip en relaxed plekje gecreëerd waar je een heerlijk ‘bakkie kan doen’.

Denhaag_Meneer-Chocola_2.jpg

De sfeer van een strandtent, met een straatterras in de o zo dorpse Keizerstraat van Scheveningen. Je bent er welkom van ’s morgens vroeg tot laat in de middag voor een goede kop koffie, een lekker yoghurtmenu, verse croissants, american pancakes, zelf gemaakt brood, een lunch en natuurlijk voor de verrukkelijke tongstrelende patisserie naar eigen receptuur. Op de kaart staan klassiekers als de Lemon Cheese-cake, Chocoladetaart en Brownies, maar er is ook altijd wat nieuws te vinden, aangepast aan de wensen van het seizoen.

Denhaag_Meneer-Chocola_3.jpg

Meneer Chocola
Keizerstraat 124
2584 BM Scheveningen

Openingstijden: dinsdag tot en met zondag 08.00uur tot 17.00 uur.

Den-haag_meneer-chocola-koffie

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!