den haag binnenhof hofvijverden haag paleistuinden-haag-plein-terrasscheveningen-pierscheveningen-kurhaus-strandden haag lange voorhoutden haag binnenhofden haag grote marktden haag paleis noordeinde

Frozen yoghurts, smoothies en nog veel meer lekkers

Natuurlijk is frozen yoghurt geen alternatief voor een ijsje. Maar wil je eens iets anders? Neem dan plaats in de rij voor de balie bij Yoghurt Barn aan de Plaats in Den Haag. Je zult zeker niet teleurgesteld worden. 

Heerlijke yoghurt
Aan de Plaats, tegenover de Hofvijver in Den Haag, is Yoghurt Barn gevestigd. Je bestelt aan de balie en je kan je yoghurtje direct meenemen of je bestelling aan je tafel laten uitserveren. Yoghurt Barn houdt van yoghurt. Dat wordt al snel duidelijk. Vers of frozen, traditioneel, dik of dun, soja of geitenyoghurt, je vindt het er allemaal. Biologisch en dus verantwoord, maar vooral… 'loei Lekker!'. Je kan je eigen yoghurt samenstellen of een Special kiezen. Bijvoorbeeld een yoghurt met een brownie, mango en walnoten of met jam, bosbessen en frambozen. Heerlijk!

Denhaag_Yoghurt_barn_1.jpg

Barn's specials
Naast Yoghurt Specials kun je bij Yoghurt Barn ook kiezen Smoothie Specials. Kies je eigen yoghurt, favoriete toppings, verse jus, een biosapje en kokoswater en creëer zo je eigen smoothie. Of ga voor één van de Barn-favorieten. De barista’s, zo heten de yoghurtexperts (tevens koffie-experts) hier echt, helpen je graag iets lekkers samen te stellen. En natuurlijk neem je er wat te drinken bij. Zo heb je de keuze uit diverse koffie’s, slow tea, chai tea en warme choco's; wit, melk, puur.

Denhaag_Yoghurt_barn_2.jpg

Picknick, brunch of high tea
Extra service: voor een kleine 20 euro per persoon kan je bij Barn’s ook een High Tea krijgen, een brunch of een picknick bestellen. De High en Brunch zijn een leuke combinatie Barn’s producten: ‘baby-yoghurtjes’ als basis, gecombineerd met gebakjes, smoothies en breekbroodjes met een hartige dip. Neem bij mooi weer een picknick mee en ga lekker genieten in de Paleistuin, vlak achter de Plaats of in een van de Haagse parken.

Yoghurt Barn
Plaats 25
2513 AD Den Haag
Geopend: 7 dagen per week van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!