scheveningen-pierden haag binnenhofden haag paleistuinscheveningen-kurhaus-strandden haag lange voorhoutden-haag-plein-terrasden haag binnenhof hofvijverden haag grote marktden haag paleis noordeinde

W'IJS is meer dan ijs

W’IJS ligt in de supergezellige en altijd drukke Reinkenstraat, het kloppend hart van de verder zo chique en rustige wijk Duinoord in Den Haag. W'IJS verkoopt heerlijk Italiaans schepijs in 24 smaken. Het wordt iedere dag bereid met verse boerenmelk, vers fruit en noten. Het is seizoensgebonden en alleen verkrijgbaar van maart tot en met oktober.

Flammkuchen uit de Elzas
Bij W'IJS kan je ook lekkere smoothies krijgen en natuurlijk koffie en andere dranken. Is er geen ijs of heb je zin in iets anders dan kan je ook bij W'IJS terecht voor een lekkere lunch van ovenvers brood, zelfgemaakte soepen, wraps, of een salade (altijd geserveerd met zelfgebakken brood).

Den-haag_ijs-wijs

Uniek is de flammkuchen: een delicatesse uit de Elzas, die bestaat uit een flinterdunne deegbodem van bloem, water, olie en zout. De granen zijn milieuvriendelijk verbouwd en er kan uitgebreid mee worden gevarieerd, van hartig, zoet tot vegetarisch.

Denhaag_wijs_3.jpg

High Tea
En W'IJS heeft ook nog een heerlijke High Tea op de kaart staan. De high tea is te bestellen vanaf twee personen en kost €18,50 per persoon. Bestellen kan online of telefonsich. W'IJS high tea bestaat onder andere uit diverse hartige sandwiches, zalm wrap, huisgemaakte soep, scones met aardbeienjam en slagroom, taart, bonbons, diverse petit fours en dessert. Daarnaast serveert W’IJS onbeperkt thee van 'Betjeman & Barton. Elke dinsdag tot en met zondag ben je tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom om te tea-en.

Openingstijden: van woensdag tot en met zondag van 9.00 uur tot en met 17.00 uur, op zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur. Gedurende de zomermaanden verruimt W''' IJS zijn openingstijden.

Denhaag_wijs_1.jpg

W'IJS
Reinkenstraat 61, Den Haag

W'IJS

Een impressie van W'IJS in beeld (bijna zonder woorden). 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!