scheveningen-pierden haag paleis noordeindescheveningen-kurhaus-strandden-haag-plein-terrasden haag binnenhof hofvijverden haag lange voorhoutden haag paleistuinden haag binnenhofden haag grote markt

Traditioneel Italiaans ijs bij Melbalino

Bij de Haagse IJssalon Melbalino in de Theresiastraat, de grootste winkelstraat van het Bezuidenhout, heb je de keuze uit meer dan 60 smaken ijs. Het ijs is traditioneel Italiaans en wordt volgens eigen recept dagelijks bereid.

Meer dan 60 smaken
Uit eigen keuken komt ook tiramisu (Italiaans ijsgebak), cake met bosbessenvulling (semi - freddo), cassata, suikervrij ijs en uiteraard ook sorbet ijs zonder melkbestanddelen. In deze degelijke ijssalon kan je zowel binnen als op het vrolijke terras voor de winkel van je ijsje genieten. Naast ijs kan je ook een lekker belegd broodje krijgen en natuurlijk ontbreekt ook de Italiaanse koffie niet.

Den-haag_melbalino-ijs

IJssalon Melbalino is het gehele jaar door elke dag geopend! Trek in een ijsje is tenslotte niet seizoensgebonden. In maart van 11.00 uur tot 21.00 uur. In de maanden april tot en met augustus van 11.00 tot 22.00 uur, in september van 11.00 uur tot 21.00 uur en in de herfst en winter van 11.00 uur tot 18.00 uur.

Denhaag_Melbalino_2.jpg

IJssalon Melbalino
Theresiastraat 119
2593 AE Den Haag

Vanaf Den Haag Centraal Station is de Theresiastraat goed te belopen.

Den-haag_Melbalino_ijssalon

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!