den haag grote marktscheveningen-pierden haag paleistuinscheveningen-kurhaus-strandden haag lange voorhoutden haag binnenhofden haag paleis noordeindeden haag binnenhof hofvijverden-haag-plein-terras

Logeren in de oudste herberg van Den Haag

Overnachten in de oudste herberg van Den Haag. Niet goedkoop, wel uniek! Hotel reatuarant ít Goude Hooft ligt midden in het centrum van bruisend Den Haag. Na een volledige renovatie is de herberg (uit 1423) sinds 2012 weer open voor publiek! Als hotel en als restaurant. Traditie en vernieuwing gaan hier hand in hand.

Van alle luxe voorzien
Het hotel beschikt over acht prachtige hotelsuites, met een aparte living en badkamer. Ze zijn van alle luxe voorzien. Een jacuzzi, Nespresso apparaat, een open haard (die je op afstand kunt bedienen!) en natuurlijk WiFi, een minibar en een flat-screen TV . Slapen doe je op een zacht king-size bed. Hier kom je niets tekort! Een unieke en stijlvolle ervaring.

Denhaag_Goude_hooft_01.jpg

Borrelen, lunchen en dineren
Het hotel heeft ook een eigen restaurant. Een kopje koffie, een heerlijke lunch, een borrel of uitgebreid dineren? Het is allemaal mogelijk in ít Goude Hooft. Neem plaats in het restaurant, de serre of lekker knus op de galerij. Elke ruimte heeft zijn eigen sfeervolle ambiance. In de zomer kan je genieten van het mooie terras, pal aan de (autoluwe) straat. Lekker mensen kijken dus. Maar ook in de winter is het terras geopend!

Reserveer een kamer in hotel 't Goude Hooft

Denhaag_Goude_Hooft_02.jpg

Onder de grote weersbestendige kap kan je bij winterse temperaturen aanschuiven voor een versnapering. De heaters verwarmen het terras en er is ook altijd wel een dekentje beschikbaar voor de echte koukleumen.

't Goude Hooft
Dagelijkse Groenmarkt 13
2513 AL Den Haag

Den-haag_goude_hooft-hotel-restaurant

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!