den-haag-plein-terrasscheveningen-kurhaus-strandden haag binnenhofden haag grote marktscheveningen-pierden haag lange voorhoutden haag binnenhof hofvijverden haag paleis noordeindeden haag paleistuin

Overnachten in de 'Gouden Ooievaar'

Den Haag heeft er dankzij de Scheveningse broers Dennis en Marcel een gloednieuw hostel bij, The Golden Storck (de Gouden Ooievaar). Ideaal voor backpackers. In hartje stad aan de gezellige Bierkade, vlakbij de leukste hotspots en met de tram of of zit je zo op het strand. 

Wil je een echte Haagse ervaring, boek dan een slaapplaats in het gloednieuwe hostel ‘The Golden Stork’ van de Scheveningse broertjes Dennis en Marcel van der Plas. Het hostel beschikt over vijf gezellige slaapzalen, een bar en een terras aan een van de mooiste en levendigste grachten van Den Haag, de Bierkade. 

Centraal gelegen
The Golden Stork ligt midden in het centrum van Den Haag, vlakbij alle belangrijke bezienswaardigheden, de tram stopt praktisch voor de deur en het strand is met het openbaar vervoer in 10 minuten bereikbaar. Wil je een boottocht maken door de Haagse grachten dan stap je zo, vanuit het hostel, in een rondvaartboot van De Ooievaart. Het is ook mogelijk om met de boot naar het Scheveningse strand te varen. 

Ervaringsdeskundigen
De broertjes van der Plas zijn het hostel na jarenlange eigen omzwervingen begonnen en weten als geen ander dat een hostel meer is dan alleen een plek om te slapen. The Golden Stork is dan ook klein, informeel en gezellig. Alle faciliteiten zijn splinternieuw. Het hostel staat garant voor schoon sanitair en je slaapt in hoge kwaliteit stapelbedden met luxe matrassen. Er is natuurlijk overal gratis WiFi en elk bed heeft een eigen lampje en stopcontact om je laptop of telefoon op te laden.

Ontbijt 
Een goed begin is het halve werk. Dankzij bakkerij Vlinder kan je als gast elke ochtend genieten van een luxe ontbijtbuffet voor slechts €4,50 per persoon. Je kunt uiteraard ook gezellig in het hostel relaxen. De broers serveren uitstekende koffie en hebben een heerlijke collectie speciaal-bieren.

Prijzen
De prijs voor een overnachting is inclusief beddengoed en handdoeken. De prijzen zijn exclusief gemeentelijke belastingen (€3,50 per persoon per nacht). Je kunt het hostel 24 uur per nacht betreden met je toegangspas. Inchecken kan vanaf 2 uur ’s middags en uitchecken voor 12 uur. De receptie is bemand tussen 9.00 uur en 11.00 uur. 

Bereikbaarheid: vanaf Den Haag Centraal Station pak je tram 6 richting Leyenburg (halte Spui). Daarna is het nog zo’n vijf minuten lopen. Of neem stadsbus 18 richting Rijswijk de Schilp (halte Bierkade). Vanaf Den Haag Hollands Spoor neem je bus 18 richting Clingendael (halte Bierkade). Vandaar is het nog 1 minuut lopen.

The Golden Stork
Bierkade 22
2512AB Den Haag  

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!