scheveningen-pierden haag binnenhofden haag paleistuinden haag lange voorhoutden haag paleis noordeindeden haag grote marktden haag binnenhof hofvijverden-haag-plein-terrasscheveningen-kurhaus-strand

VVV Den Haag - The Hague Info Store

Bij de VVV Den Haag, tegenwoordig The Hague Info Store,† kun je terecht voor informatie en tips over Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. Van attracties tot excursies en van uitgaan tot bijzondere plekjes in de stad.

De VVV Den Haag (The Hague Info Store) is te vinden in de stationshal van Den Haag Centraal. Ook bij andere VVV-informatiepunten in Den Haag en Scheveningen kun je terecht voor toeristische informatie over de stad:†van plattegronden, stadswandelingen en OV-vervoersbewijzen tot souvenirs en VVV-cadeaubonnen.

Den-haag_hague-info-store

Bij de hoofdlocatie van de VVV op het Centraal Station kun je ook excursies, wandelingen, fietstochten, boottochten, rondleidingen en groepsuitjes boeken.†De website van de VVV biedt ook veel informatie over Den Haag en de regio. De highlights en must sees, informatie over vervoer en verblijf en de beste perioden voor een bezoek aan de Hofstad.

Denhaag_hague-shop

Locaties:
VVV Den Haag - The Hague Info Store
Koningin Julianaplein 10, Centraal Station, Den Haag

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, zaterdag en feestdagen van 10.00 tot 17.00 uur, zondag van 10.00 tot 15.00 uur.

Den-haag_hague-info-store

VVV-informatiepunt Scheveningen
Strandweg 156 (naast de ingang van de Pier),†Scheveningen

Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Zaterdag en zondag van11.00 uur tot 17.00 uur. Maandag gesloten.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!