den haag binnenhof hofvijverden haag paleistuinden haag grote marktscheveningen-kurhaus-strandscheveningen-pierden haag paleis noordeindeden haag lange voorhoutden haag binnenhofden-haag-plein-terras

Korting met de Holland Pass

Gratis of met korting naar musea en bezienswaardigheden in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en andere Nederlandse steden. Met de Holland Pass krijg je met korting toegang tot meer dan 200 musea, attracties en winkels in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Den Bosch en Utrecht. Met de pas hoef nooit in de rij te staan voor attracties als het Mauritshuis, Panorama Mesdag of Maduradam in Den Haag.

De Holland Pass is handig – geen gedoe met allerlei afzonderlijke kaartjes. Je kunt meegaan met een rondleiding met gids, je krijgt korting in bepaalde winkels en restaurants in Den Haag en de hop-on hop-off bus in Amsterdam is gratis. Grijp deze kans en bezoek het Gemeentemuseum en de Gevangenpoort in Den Haag, Museum Prinsenhof in Delft, de molens aan de Zaanse Schans of beklim de Dom in Utrecht.

De voordelen van de Holland Pass
* Toegang tot een groot aantal musea en bezienswaardigheden in Nederland is gratis of met korting
* In de rij staan bij populaire attracties en musea is verleden tijd
* Kies uit meer dan 60 musea en attracties in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.
* Bespaar tot 50% bij bepaalde winkels, restaurants en musea.

TIP: bestel de Holland Pass van tevoren online en bespaar geld en tijd tijdens je stedentrip!

Klik hier om de Holland Pass online te bestellen

Zo werkt de Holland Pass
Kies uit meer dan 60 musea en attracties in Den Haag of Amsterdam en andere steden in Nederland.
Selecteer 2, 4 of 6 attracties naar keuze.
De prijs van de Holland Pass hangt af van het aantal attracties dat gekozen is.
De Holland Pass is een maand geldig (!).
Als extra bonus ontvang je gratis een 24-uur kaartje voor de hop-on hop-off bus in Amsterdam of een gratis rondvaart door de grachten.
Verder krijg je een gidsboekje met suggesties voor uitstapjes.
Met de Holland Pass heb je direct toegang tot musea en attracties zonder in de rij voor de kassa te hoeven wachten.

Holland Pass ophalen
De Holland Pass kun je online kopen. Je krijgt een voucher die je samen met een legitimatiebewijs inwisselt voor de Holland Pass. De ophaalpunten zijn GWK Travelex agentschappen in Den Haag (Centraal Station), Amsterdam (Schiphol, Centraal Station, Leidsestraat), Rotterdam, Utrecht en Eindhoven Airport. Op de website staan alle ophaalpunten genoemd.

Stedenpas
Met een stadspas kun je vaak geld en tijd (geen wachtrijen) besparen tijdens een stedentrip naar Den Haag. Kijk voor meer informatie over de Holland Pass en een overzicht van alle stadspassen en kortingskaarten in Den Haag en Amsterdam en andere Europese steden bij Citypasses.eu.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!