den haag binnenhof hofvijverden haag binnenhofden-haag-plein-terrasden haag paleis noordeindeden haag lange voorhoutden haag paleistuinden haag grote marktscheveningen-pierscheveningen-kurhaus-strand

Borrelen in het Filmhuis Den Haag

Weer eens wat anders dan een kroeg? Ga dan gezellig borrelen in het Filmhuis Den Haag aan het Spui. Het door architect Herzberger ontworpen pand met zijn vijf meter hoge ramen biedt vanuit alle posities een fantastisch zicht op de Haagse skyline. Het café van het Filmhuis is zeven dagen per week geopend.

Een drankje, een hapje, een filmpje
Behalve voor een basic borrel (met bijvoorbeeld een plankje kaas, olijven en worst), kan je er ook terecht voor een heerlijke koffie of lunch. In het Filmhuis café heb je gratis wifi. In het café kan je alleen met pin betalen.

Het Filmhuis beschikt ook over een eigen restaurant met een kaart waar zowel vleesgerechten, vis als vegetarische gerechten op staan. Wil je eten en film combineren? Laat het dan bij je reservering (online of telefonisch) weten dan houdt de keuken daar rekening mee.

Denhaag_filmhuis_1.jpg

Openingstijden Kassa: dagelijks van 10.00 tot 22.00 uur
Café: maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur, zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur
Restaurant: dagelijks van 17.30 tot 21.00 uur

Bereikbaarheid
Met de trein: de NS-stations Den Haag Centraal en Hollands Spoor bevinden zich op respectievelijk ongeveer 10 minuten en een kwartier loopafstand.

Met de bus of tram:
Halte Bierkade: bus 5, 22, 24 en N5 of tram 1, 8, 9, 10, 15 en 16
Halte Centrum: bus 22 en 24 of tram 1 en 16
Halte Spui (in de tramtunnel): tram 2, 3, 4 en 6
Halte Nieuwe Haven: bus 18, 22 en 24

Met de auto: Vanaf de A12 (de Utrechtsebaan, vanuit de richtingen Utrecht, Amsterdam, Rotterdam) neem je afrit 2. Bovenaan de afrit bij de stoplichten ga je linksaf. Je passeert achtereenvolgens onder meer het Centraal Station, het Lucent Danstheater en het Mercure Hotel (allen aan de rechterkant.) Direct hierna volgt de kruising met het Spui (stoplichten) en zie rechts aan de overkant Filmhuis Den Haag. In de omgeving liggen veel parkeergarages.

Denhaag_filmhuis_2.jpg

Filmhuis Den Haag
Spui 191
2511 BN Den Haag

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!