den haag binnenhof hofvijverscheveningen-pierscheveningen-kurhaus-strandden haag lange voorhoutden haag grote marktden haag binnenhofden haag paleistuinden-haag-plein-terrasden haag paleis noordeinde

Wicked Wines, meer dan zomaar een wijnbar

Aan één van de mooiste en intiemste pleinen van Den Haag, het Anna Paulownaplein in het Zeeheldenkwartier, ligt Wicked Wines. Een wijnbar en restaurant, waar je ontspannen kunt borrelen maar ook kan genieten van een uitstekende lunch of diner met uiteraard een bijpassende wijn. Vanaf maart tot november is het terras aan het plein ook geopend.

High Wine
Wicked Wines heeft een zeer uitgebreide en wijd en zijd geroemde wijncollectie. Leuk is bijvoorbeeld de High Wine, waarbij je diverse wijnen gepresenteerd krijgt met goed gekozen hapjes (vanaf 25 euro per persoon). Wicked Wines heeft ook een aparte kaart met een aantrekkelijke keuze aan Gin & Tonics.

Denhaag_wicked_wines_1.jpg

Specials
De stijl van de keuken is het best te omschrijven als Frans-Aziatisch. Twee werelden die samenkomen en versmelten tot een nieuwe. Elke zondag serveert Wicked Wines een traditionele ‘Sunday Roast bij Wicked’. Smakelijk gebraad met seizoensgroenten voor 15 euro per persoon. Elke maandag is het 'Sushi Special' dag, een sushi roll naar keuze voor €10, en een mixed sushi plateau voor €25. Uiteraard kan je ook iets anders bestellen. 

Denhaag_wicked_wines_3.jpg

En wie gaat niet voor de bijl bij het zien van de ‘chocoladetuin’, een werkelijk verrukkelijke combinatie van diverse chocolade. Met uiteraard een passende dessertwijn. 

Wicked Wines
Bazarstraat 42
2518 AK Den Haag

Openingstijden: Zondag tot en met woensdag vanaf 15.00 uur, donderdag tot en met zaterdag vanaf 11.00 uur. Er is (betaalde) parkeergelegenheid voor de deur.

Wicked Wines

De video geeft een sfeervolle impressie van Wicked Wines en het Anna Paulownaplein.

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!