den-haag-plein-terrasscheveningen-pierden haag grote marktden haag paleistuinden haag binnenhof hofvijverden haag paleis noordeindeden haag binnenhofden haag lange voorhoutscheveningen-kurhaus-strand

Authentiek en puur Italiaans eten

Bij Ristorante Da Braccini in Den Haag is het goed toeven. Met als motto ‘casa mia č casa sua’ kan dat ook niet missen. De zaak ademt gastvrijheid, in een sobere entourage. En liefde voor de authentieke Italiaanse keuken. Monica Branccini is de eigenaresse en zwaait al negen jaar de scepter in de keuken, met een menukaart die elke drie weken wisselt. 

Een Italiaanse huiskamer
Da Braccini, gelegen in het Regentessekwartier, zou je de huiskamer kunnen noemen van iedereen die in Den Haag van Italië houdt. Met dagverse gerechten naast de menukaart en pastagerechten die vernoemd zijn naar haar vaste gasten is geen culinair verzoek te gek.

Denhaag_da_braccini-001.jpg

Monica houdt ervan haar gasten te trakteren op gulle borden Italiaanse eten. De kaart biedt een ruime keuze aan antipasti, pasta in kleine of grote porties, secondi en dolci. Op de wijnkaart staan uiteraard louter Italiaanse wijnen waarvan enkele per glas of karaf te bestellen zijn.

Van het ‘Italië Magazine, Restaurant 2016’ heeft Da Braccini de eerste prijs gekregen als beste Italiaanse restaurant van 2016.

Den-haag_da-braccini-restaurant

Openingstijden
Donderdag tot en met zondag van 18.00 uur tot 22.00 uur. Op aanvraag gaat Monica eerder open. Voor een lunch vanaf 10 personen kan je op afspraak terecht. Reserveren is sowieso handig want Da Braccini is populair bij zowel buurtbewoners als andere liefhebbers. Dit kan telefonisch of online. Voor meer informatie kijk op de website van Da Braccini. Denhaag_da_braccini_2-001.jpg

Betaald parkeren kan in de wijk. Met tram 3, halte Conradkade, stop je zo wat voor de deur. 

Da Braccini
Regentesselaan 24a
2562 CS Den Haag  

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!