den haag paleistuinden haag paleis noordeindeden-haag-plein-terrasscheveningen-pierden haag lange voorhoutscheveningen-kurhaus-strandden haag binnenhof hofvijverden haag binnenhofden haag grote markt

Visrestaurant Catch aan de jachthaven van Scheveningen

De jachthaven van Scheveningen, officieel de 'tweede haven', is eind vorige eeuw omgetoverd tot een walhallah voor 'foodies'. Het ene fantastische restaurant is nog maar net geopend of een volgende 'hotspot' dient zich alweer aan. Tussen de vele 'nieuwelingen' is visrestaurant Simonis een oude en vertrouwde naam in het Haagse. 

Familiebedrijf vol passie voor vis
Simonis is een begrip in Den Haag. Een echt familiebedrijf met liefde voor vis. Generatie op generatie. De vierde inmiddels. Het zit de familie Simonis in het bloed. Wat eind 19e eeuw begon als een palingrokerij is uitgegroeid tot meerdere locaties op het gebied van vis. De familie Simonis heeft een passie voor vis en deelt die passie en alles wat daarmee te maken heeft graag met jou en heel veel anderen.

Denhaag_Catch_by_Simonis_1.jpg

Catch of the day
Catch ‘by Simonis’ is een internationaal visrestaurant, gelegen op één van de mooiste plekken aan de jachthaven van Scheveningen. Met dagelijks verse aanvoer van de visafslag heeft de keuken goud in handen om je een heerlijk stuk vis voor te schotelen. Het restaurant biedt een grote diversiteit aan vis: het menu verandert met de seizoenen en dagelijks biedt het een ‘CATCH of the day’ aan.

Den-haag_catch-by-simond

Voor een perfect avondje uit ga je naar Catch
Het restaurant ligt niet alleen schitterend maar is ook prachtig ontworpen. Een lust voor het oog (en voor de maag). Het is verdeeld over vier etages met op de bovenste verdieping een heerlijk terras met de hele dag zon. Bij catch kan je lunchen, borrelen, maar wil je een perfect avondje uit dan is Catch dé plek.

Hoewel het restaurant de uitstraling heeft van een magnifiek mooi visrestaurant, komt ook de liefhebber van vleesgerechten aan zijn of haar trekken. Met werkelijk fantastische vleesgerechten op de kaart wordt de vlees-kenner vast en zeker blij verrast door het gebodene. 

Denhaag_Catch_by_Simonis_2.jpg

Catch
Dr. Lelykade 43
2583 CL Scheveningen

Openingstijden keuken: zondag tot en met donderdag van 12.00 uur tot 22 uur en vrijdag en zaterdag van 12.00 uur tot 23.00 uur. Het restaurant is iedere dag geopend vanaf 10.00 uur tot 01.00 uur.

Bereikbaarheid
Op de dr. Lelykade is parkeren gratis. Tevens is er een parkeergarage aan de overkant van het restaurant. Kom je met tram 11 stap dan uit halte Statenlaan. Kom je met bus 22 stap dan uit bij halte Westduinweg.

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!