scheveningen-kurhaus-strandden haag binnenhof hofvijverden-haag-plein-terrasscheveningen-pierden haag lange voorhoutden haag grote marktden haag paleistuinden haag binnenhofden haag paleis noordeinde

BIT Grill and Café

In het pand van Hotel Corona aan het Buitenhof in Den Haag bevindt zich op de begane grond het BIT Grill and Café. Met BIT doet Den Haag op hoog niveau mee met de hamburger grilltrend. Vanaf het Buitenhof springt de karakteristieke serre direct in het oog. Het interieur kenmerkt zich door hotelchique, met stoere elementen, een open keuken en hout.

7 dagen per week genieten
BIT Grill and Café is een ongedwongen zaak, waar je de hele dag kan vertoeven (7 dagen per week). Op elk tijdstip van de dag staat de keukenbrigade klaar om je van dienst te zijn met bijvoorbeeld een ontbijtje, een heerlijke koffie, een lunch of een laat diner na een bezoek aan het theater of de film.

Het interieur van BIT Grill and Café is zodanig ingedeeld dat je kan genieten van verschillende sferen: ongedwongen aan een hoge tafel aan de bar, aan een lange houten stamtafel bij de Josper Grill of in een rustig hoekje. Bij mooi weer kan je op het terras plaatsnemen aan grote, stoere houten (picknick) tafels of aan de Gin-Tonic Statafel.

Denhaag_BIT_Buitenhof_BIT.jpg

Rolls Royce
Centraal in het restaurant staat de Rolls-Royce onder de houtskool grills, de Josper grilloven uit Spanje. De Josper is een combinatie tussen een grill en een oven. Hij wordt gestookt met houtskool en eenmaal opgewarmd houdt de Josper zijn hitte lang op peil, wat ten goede komt aan het braadproces. Volgens de mannen van BIT Grill komen uit de Josper de beste Rib Roasts en Runderstaartstukken.

Bij BIT Grill zijn de stukken vlees van het Ierse Hereford rund. Ook niet vleeseters komen aan hun trekken. Op de kaart vind je ook vis-en vegetarische gerechten. Leuk om te weten: BIT heeft elke dag een nieuwe dagspecial. En deze specials zijn zeer scherp geprijst. Denhaag_BIT-GRIL-AND-CAFE-2.jpg

Op de kaart
Om je een idee te geven van de dinerkaart: voor €75,00 (2 personen) krijg je Rib Roast van Iers Hereford rundvlees, aan het bot geroosterd en op de plank geserveerd, inclusief een fles huiswijn of voor €19,50 (2 personen) een authentieke vleesplank met diverse soorten huisgesneden vleeswaren om gezellig te delen.

BIT
Buitenhof 39,
2513 AH Den Haag

Openingstijden: 7 dagen per week van 7.00 uur tot 1.00 uur

Bereikbaarheid:
Parkeergarage Noordeinde (5 min. lopen)
Parkeergarage Plein (5 min. lopen door het Binnenhof)
Tram 17 halte Gravenstraat en Tram 1 halte Kneuterdijk
Bus 22, 24 halte Buitenhof

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!