scheveningen-pierden haag paleistuinden haag binnenhofden haag lange voorhoutden haag grote marktden haag paleis noordeindeden haag binnenhof hofvijverden-haag-plein-terrasscheveningen-kurhaus-strand

Kamperen op het attractiepark Duinrell

En van de meest gewilde campings in de omgeving van Den Haag is de familiecamping Duinrell, gelegen op het bekende recreatiepark met dezelfde naam. De camping ligt dicht bij Scheveningen, het centrum van Den Haag en op slechts 4 kilometer van het Wassenaarse strand. Behalve kamperen kan je er ook een duingalow huren of een kamer voor het hele gezin in het Duinhostell.

Attractiepark Duinrell in Wassenaar, vlakbij Den haag, biedt plezier voor het hele gezin. Van de Waterspin en de Splash tot de achtbaan Falcon en indoorspeeltuin Ricks Fun Factory. Op Attractiepark Duinrell is er voor iedereen veel te beleven. Zoveel dat je niet aan n dag genoeg hebt. En daar komt de camping om de hoek kijken.

Attractiepark gratis als gast van de camping
In het zomerseizoen is voor gasten van de camping het verblijf altijd inclusief toegang tot het attractiepark en ook nog eens voor de duur van je hle vakantie. En als extra lokkertje kan je in de zomermaanden dagelijks tegen een voordelig tarief spetteren in het Tikibad, waar onlangs een spectaculaire nieuwe glijbaan van 163 meter lang geopend is. Wat wil een mens, een kind, nog meer!

Denhaag_Duinrell_1.jpg

De camping van Duinrell kent vier soorten kampeer-velden: de premiumklasse, comfortklasse, de budgetklasse en een veld met volledige ingerichte lodgetenten (het comfort van een huisje met het buitengevoel van kamperen).

Duingalows
Ben je niet zon kampeerder maar wil je wel graag naar de familiecamping Duinrell dan kan je ook een duingalow huren. Bij Duinrell heb je de keuze uit vier verschillende typen: premium, premium plus, comfort en budget.

Daarnaast kent Duinrell zes specials: duingalow met baby, met veranda, met huisdieren en de visser, exclusive en kinderen duingalow. Voor meer informatie, reserveringen en prijzen kijk je op de website van de camping.

Duinhostel
En tot slot beschikt Duinrell ook nog over een Duinhostel. Overnachten in het Duinhostel is een voordelig en bijzonder alternatief voor een gezinsvakantie. Het tot groepsaccommodatie omgebouwde koetshuis ligt midden op het park, dicht bij het Tikibad en attractiepark.

Op de bovenverdieping zijn tien kamers voor vijf personen met stapelbedden en douche en toilet op de gang. Op de begane grond bevinden zich negen kamers voor zes personen met stapelbedden en douche en toilet op de kamer. Per verdieping is er een grote gemeenschappelijke keuken en gezelschapsruimte. Het hostell is omringd door ruime terrassen met mogelijkheid tot BBQ en.

Denhaag_Duinrell_2.jpg

Duinrell Plaza
Centraal op het park ligt Duinrell Plaza. Hier vind je de Superstore of supermarkt, drie restaurants, de Pub en het entertainmentteam. Het entertainmentteam organiseert activiteiten voor alle leeftijdsgroepen. De drie restaurants zijn in beheer van La Place. Dat betekent altijd vers en met drie reataurants: altijd plek.
Aan de Plaza ligt ook de Pub, waar je een lekker drankje kunt nemen of een avondje mini-bowlen.

Fietsen
Heb je zin in een fietstochtje? Bij de receptie van de camping kan je fietsen huren, een bolderwagen of een grote skelter voor de kinderen. Geniet op een mooie dag van de omgeving die Duinrell heeft te bieden.

De camping Duinrell is dagelijks geopend, van april tot eind oktober. De familiecamping van Duinrell is een ANWB erkende camping.Voor bereikbaarheid met het openbaar vervoer kijk op de website van 9292ov. Voor meer informatie over het reserveren van een kampeerplaats, duingalow of een kamer in het hostell en prijzen kijk je op de website van Duinrell. Daar vind je tevens alle informatie over prijzen en openingstijden van het attractiepark.

Vakantie- en attractiepark Duinrell
Duinrell 1, Wassenaar

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!