scheveningen-kurhaus-strandden haag binnenhof hofvijverden haag lange voorhoutden haag paleistuinscheveningen-pierden haag binnenhofden haag paleis noordeindeden haag grote marktden-haag-plein-terras

Camping Duinhorst tussen Wassenaar en Den Haag

De viersterren Camping Duinhorst in Wassenaar is een perfecte uitvalsbasis voor een aangenaam verblijf in de groenrijke omgeving van Wassenaar en Den Haag. De bezoekers zijn gezinnen met kinderen tot 12 jaar, maar ook senioren, kampeerders in zowel tenten als caravans. Ook voor rustzoekers en natuurliefhebbers is de camping zeer geschikt.

Vanaf de camping is Den Haag gemakkelijk bereikbaar met auto, fiets of het openbaar vervoer. Op slechts 4 km afstand van Duinhorst bevindt zich de populairste badplaats van Nederland, Scheveningen. Vlakbij de camping bevindt zich attractiepark Duinrell. Leuk voor jong en oud(er).†

Op het terrein zijn ruime en verwarmde sanitairgebouwen aanwezig die meerdere keren per dag worden schoongemaakt. Op de camping is ook een wasserette waar je tegen betaling gebruik kan maken van de wasmachine en droger.

Ook voor sportievelingen genoeg te doen
Ben je sportief aangelegd? Dan hoef je het terrein niet af, want op de camping bevinden zich twee huurtennisbanen en voor een partijtje voetbal, basketbal of volleybal kan je gebruik maken van het sportveld. Wil je fietsen en heb je ze niet bij je? Geen probleem. Op de camping kan je dames-, heren-en kinderfietsen huren.

Denhaag_Duinhorst_1.jpg

Ook is er een buitenzwembad inclusief een bubbelbad en bubbelbank. Voor de kinderen is er een apart peuterbad. Het zwembad is bij mooi weer geopend van eind april tot 1 september.

Speeltuin
Natuurlijk is er een speeltuin, waar de kinderen kunnen spelen in de zandbak, klimmen en klauteren op de klimrekken en schommelen op de (familie)schommel en glijden op de glijbanen.

Camping Duinhorst beschikt verder over een gezellig restaurant met snackcorner, paviljoen Duinhorst. Je kan er lekker een avondje uit eten, maar het is ook mogelijk om een maaltijd mee te nemen naar je tent of caravan. Wifi is gratis in paviljoen Duinhorst. Voor je dagelijkse boodschappen kan je terecht in de campingwinkel.

Denhaag_Duinhorst_2.jpg

Camping Duinhorst is geopend van 1 april tot eind september.

Voor meer informatie, prijzen en reserveringen kijk je op de website van de camping.

Camping Duinhorst
Buurtweg 135
2244 BH Wassenaar

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!