den haag lange voorhoutden haag binnenhof hofvijverden haag paleis noordeindeden-haag-plein-terrasscheveningen-kurhaus-strandscheveningen-pierden haag grote marktden haag binnenhofden haag paleistuin

Prachtige grote camping direct achter de duinen van Den Haag

Vakantiepark Kijkduin is eigenlijk een ‘twee parken in één park': een bungalowpark en een grote camping. Het bungalowpark en de camping liggen direct achter de duinen, dicht bij het strand en zijn omringd door een uitgestrekt fiets- en wandelgebied. Ideaal met jonge kinderen.

Vakantiepark Camping Kijkduin beschikt over vijf verschillende kampeervelden. Je hebt de keuze uit een veld met volledig ingerichte bungalowtenten, een comfortveld en een comfort plus veld. Een Comfortplusplaats is 80 tot 100 m² groot (incl. parkeerplaats) met stroomaansluiting 10 ampère, watertappunt, kabeltv-aansluiting, afvalwaterafvoer en privé sanitair.

Een Comfortplaats heeft dezelfde omvang van 80 tot 100 m² (incl. parkeerplaats) met stroomaansluiting 10 ampère, watertappunt, kabeltv-aansluiting en afvalwaterafvoer. Alleen geen privé sanitair.

Dan heb je nog het type comfort royal, waarbij de ruimte die je tot je beschikking hebt ca. 120 m² groot is. En voor campers is er het type comfort: 80 tot 100 m² (incl. parkeerplaats) met stroomaansluiting, 10 ampère, watertappunt, kabeltv-aansluiting en afvalwaterafvoer.

Alle velden beschikken over gratis Wifi.

Denhaag_kijkduin-2.jpg

Bungalowpark
In het bungalowpark Kijkduin lijkt vakantie vieren wel uitgevonden. Je verblijft er in een comfortabele bungalow of knus chalet. Doordat het park autoluw is en er volop ruimte is, kunnen de kinderen er de hele dag naar hartenlust buitenspelen. Vanaf het park fiets je zo de duinen in naar Kijkduin of Scheveningen. 

Beachhouse direct aan het strand
Het bungalowpark kent 13 verschillende soorten verblijven waaronder duinvilla’s, duinchalets, lodges en volledig ingerichte bungalowtenten. Uniek zijn echter de beachhouses. Je hebt ze in drie soorten, geschikt voor 4 tot 5 personen. Dit vrijstaande strandhuis staat óp het strand en heeft vrij uitzicht op zee.

De strandhuizen zijn comfortabel ingericht met modern beachdesign. Elk strandhuis heeft 2 slaapkamers, waarvan een met een tweepersoonsbed en een met een stapelbed. Daarnaast is er een badkamer met douche. De strandhuisjes liggen net ten zuiden van de boulevard van Kijkduin. Wifi is gratis. 

Voor meer informatie, reservering en opties en bereikbaarheid met auto en openbaar vervioer kijk je op de website van de camping.  

Denhaag_kijkduin_VP-2.jpg

Vakantiepark Kijkduin
Machiel Vrijenhoeklaan 450
2555 NW Den Haag

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!