scheveningen-pierden haag binnenhof hofvijverscheveningen-kurhaus-strandden haag lange voorhoutden haag paleistuinden haag binnenhofden-haag-plein-terrasden haag grote marktden haag paleis noordeinde

Vakantiepark aan de Scheveningse Haven

Aan de Scheveningen-Haven ligt een uniek vakantiepark, dihtbij de zee, de boulevard van Scheveningen, de gezellige Nieuwe Haven en het centrum van Den Haag.†Je hebt de keuze uit 11 verschillende soorten luxe vakantieappartementen: voor 3 tot 8 personen, met uitzicht op zee of op de haven. Gratis Wifi hebben ze allemaal.

De locatie van de 138 luxe recreatieappartementen van het Nautisch Centrum Scheveningen aan de Tweede Binnenhaven is met recht uniek te noemen met de zee aan de ene kant en de jachthaven aan de andere kant.

Denhaag_nautisch-centrum-scheveningen-1.jpg

Naast de appartementen ligt het maritieme gebouw De Werf met watersport gerelateerde bedrijven en winkels.† Als gast van Nautisch Centrum Scheveningen kan je gebruik maken van alle faciliteiten op Vakantiepark Kijkduin in Den Haag. Zo heb je gratis toegang tot het zwembad en kan je gratis deelnemen aan de sport- en animatie activiteiten op Kijkduin.

Voor meer informatie over de appartementen, de huur en de bereikbaarheid kijk je op de website van het Nautisch Centrum.

Denhaag_nautisch-centrum-scheveningen-2.jpg

Nautisch Centrum Scheveningen
Hellingweg 6, Den Haag†

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!